Nasturtium
Fanka BB :)
Totalnie nie wiem co ten wynik oznacza, ale na pewno można coś z tym zrobić…
A jak AMH?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Totalnie nie wiem co ten wynik oznacza, ale na pewno można coś z tym zrobić…
o mój Boże, to Bolilil i Carlos
AMH 2,3 chyba, jakoś tak. Dawno badałam, ale jest okej.Totalnie nie wiem co ten wynik oznacza, ale na pewno można coś z tym zrobić…
A jak AMH?
a będziesz szła jeszcze na moni? Wierzę, że ruszy ten na lewymByłam na moni, od poniedziałku pęcherzyk w lewym jajniku nie urósł wcale, w prawym pojawił się jakiś 10 mm, 11dc, jest jeszcze szansa na to, że coś ruszy, jak myślicie?
Dostałam też Gynoflor na te moje nawracające infekcje, ciekawe, czy zadziała …
No i Stary mnie wkurwił, dobrze, że do owu daleko i nie muszę myśleć o seksie…
to nie Carlos, Carlos reprezentuje na tym gifie Ciebie, ciołku kochany!o mój Boże, to Bolilil i Carlos
myślę, że szansa jest. Kiedy idziesz znów?Byłam na moni, od poniedziałku pęcherzyk w lewym jajniku nie urósł wcale, w prawym pojawił się jakiś 10 mm, 11dc, jest jeszcze szansa na to, że coś ruszy, jak myślicie?
Dostałam też Gynoflor na te moje nawracające infekcje, ciekawe, czy zadziała …
No i Stary mnie wkurwił, dobrze, że do owu daleko i nie muszę myśleć o seksie…
wieeeem, ale pierwsze wrażenie! Z resztą ja i Carlos to jedność, tak go kochamto nie Carlos, Carlos reprezentuje na tym gifie Ciebie, ciołku kochany!
Mam przepisaną przez tego jednego gina oczywiście że będę braćDziwne, gdybym była Tobą, już bym ja miała kupiona i brała od pozytywnego testu
Ja w przypływie głupoty zrobiłam niedawno pinka płytkowego o czułości 20, co go kupiłam przypadkiem i uznałam aa sikne, może te wcześniejsze to jakaś wadliwa partia więc jedynie mogę się pochwalić kolejnym białym testem, to nawet nie ma co...A wezcie wrzuccie tu jakies 2 kreski, moze byc nawet cień.... dajcie oko nacieszyć
Ja obecnie mogę tylko to wrzucić.
O cholera :/Hej, update ode mnie. Wiem, że różnie mi radziłyście, ale nie dawało mi to spokoju. Zrobiłąm badania ANA1 i ASA. No i niestety mój organizm pragnie zwalczać już i tak mierne plemniki mojego Starego.