reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Jprd i co teraz? Jaki jest kolejny krok, mozna to zwalczanie jakoś przyhamować?
Z tego co czytałam encorton na to jest, no ale tez @hachette mówi, że to jest najwyższe miano, więc nie wiem czy to wystarczy. Sama mało wiem na ten temat... kurde, ale czułam, ze coś jest nie tak. Jak odbierałam te wyniki, to serce mi waliło i cała się spociłam.

reklama
Z tego co czytałam encorton na to jest, no ale tez @hachette mówi, że to jest najwyższe miano, więc nie wiem czy to wystarczy. Sama mało wiem na ten temat... kurde, ale czułam, ze coś jest nie tak. Jak odbierałam te wyniki, to serce mi waliło i cała się spociłam.
To ja miałam dokładnie tak z amh, czy ostatnio z tymi hormonami.
Nie napiszę nic sensownego, nie znam się na tym, ale na pewno dobry lekarz znajdzie rozwiązanie, jak to moja gin mówi lepszy wróg znany i z tym akurat się zgadzam…

W ogóle poczułam ulgę wiedząc, że nie ma wizji owu… chore, wiem, ale tak mnie zaczęła przerażać wizja stymulacji ograniczonej w czasie, że póki się to odwleka w czasie to jest mi lżej… Gdyby poszło „pomyślnie”, czyli od kwietnia, to maksymalnie we wrześniu mogę zakończyć starania. I na tę chwilę wiem, że kompletnie mnie to rozjebie.
I jeszcze żeby chociaż Stary potrafił mnie wesprzeć tak jak ja tego potrzebuję…
Dziewczyny, które macie zaangażowanych w temat i wspierających facetów- doceniajcie to każdego dnia, to bardzo wiele.

W ogóle poczułam ulgę wiedząc, że nie ma wizji owu… chore, wiem, ale tak mnie zaczęła przerażać wizja stymulacji ograniczonej w czasie, że póki się to odwleka w czasie to jest mi lżej… Gdyby poszło „pomyślnie”, czyli od kwietnia, to maksymalnie we wrześniu mogę zakończyć starania. I na tę chwilę wiem, że kompletnie mnie to rozjebie.
Dziewczyny, które macie zaangażowanych w temat i wspierających facetów- doceniajcie to każdego dnia, to bardzo wiele.
Długo jesteście razem?

biedna... ja mam wpsierającego i wiem, jak to dla mnie wiele znaczy. I jakie jest ważne.

a co dzisiaj zrobił, czym Cię wkurzył?

reklama
Dzięki za wsparcie dziewczyny. Jesteście najlepsze.
Póki co to próbuję coś czytać na ten temat, ale trochę nie mam sił. Trochę się gapię w jeden punkt na ścianie i tak sobie siedzę. To serio moze się nigdy nie udać. To może naprawdę może zdarzyć się mi.

Do góry