reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

burak dobry na endo, pij i nie marudź 😂 kiedyś wypomnisz gówniarzowi jak Ci wykrzyczy, że Cię nienawidzi, bo nie pozwolilas iść na imprezę 😅
Pacz kurva wypiłam całe 🤣
Chodź rzyg już mam od samej dupy aż po usta 🤣

Załączniki

• 20230309_141501.jpg
    20230309_141501.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 96
reklama
Dziewczyny pomóżcie.
Od pierwszego dnia okresu (czyli dziś) miałam zacząć brać tabletki antykoncepcyjne tylko po to aby poprzestawiać cykl. Ale zmieniły się plany ze zjazdem narzeczonego z pracy. II akuratnie wtedy co przyjedzie jest przewidywana owulacja. Ale mam brać clo. I nie wiem czy zrobić tak jak lekarz poobliczał na konkretny termin czy nie brać tych tabletek antykoncepcyjnych i brać to clo i próbować teraz w tym cyklu.
Sama nie wiem bo będzie w tych dniach a nie wiem czy zdąży przed owulacją.

Dziewczyny pomóżcie.
Od pierwszego dnia okresu (czyli dziś) miałam zacząć brać tabletki antykoncepcyjne tylko po to aby poprzestawiać cykl. Ale zmieniły się plany ze zjazdem narzeczonego z pracy. II akuratnie wtedy co przyjedzie jest przewidywana owulacja. Ale mam brać clo. I nie wiem czy zrobić tak jak lekarz poobliczał na konkretny termin czy nie brać tych tabletek antykoncepcyjnych i brać to clo i próbować teraz w tym cyklu.
Sama nie wiem bo będzie w tych dniach a nie wiem czy zdąży przed owulacją.
nie brać tabsów, brać clo. Ale przy braniu clo musisz skoczyć na monitoring przed i po owu.

Mogę dołączyć do wyzwania? Powiem Wam że ja też mam ponad 80 kg i już się źle czuje. Może z Tobą będzie łatwiej się trzymać ☺️ cały czas ćwiczę ale jakoś nie mogę zajść z wagi.. jeszcze raz wrzucę wyniki tarczycy, według mnie jest ok ale może Wy coś wyłapieciZobacz załącznik 1504440e 😘
Wynik są ok, choć np. w klinice albo jakiś gin-endo mógłby Ci sprobowac dorzucić euthyrox 25. Żeby zjechać TSH w okolice 1 i podbić ft4z Ale ja bym szukała jednak gdzieś indziej.
Ile się staracie?

reklama
Do góry