reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

chyba (CHYBA!) może być za wcześnie, ja mam bardzo wcześnie owu, a jak byłam w 7dc to miałam 13mm pęcherzyk (owu prawdopodobnie 12dc wtedy miałam). Więc jeżeli Ci wolno rosną, to pewnie 8dc może jeszcze nie być widać dominującego
Idę już, co ma być to będzie, na pewno będę kilka dni później też, więc się zobaczy, czy jest jakiś progres.

reklama
Kurde słabo że Ci nie powiedzieli! Powinni poinformować, co oni staraczek nie znają że zwykle za wcześnie robimy testy czy bety :p pewnie dlatego kazali czekać 10-14 dni, ale mogli powiedzieć że może wyjść beta z zastrzyku. Dobrze że pani na niebiesko czuwa :p
No cóż to jeszcze trochę czekania przed Tobą :(
nie wiem właśnie co się dzieje, patrzę w lustro i widzę inną osobę. Włosy mi lecą, skóra mi poszarzala, jest sucha i napięta tak, że nawet krem BB (różne testuje i tak jest z każdym) sprawiaja dyskomfort, o podkładzie już nawet nie wspomnę. Pojawiają mi się zmarszczki, a do tej pory nie miałam, mam też pojedyncze siwe włosy.
Pewnie to zbieg okoliczności, ale tak się to zbiegło ze staraniami, że zaczynam je o to obwiniać.
Co do skóry to pijesz odpowiednią ilość wody? Już niedawno polecałam ale naprawdę moja cera się super nawilżyła po kremie cosrx ceramidowym. Zmarszczki to też może być efekt zbyt suchej skóry - od zewnątrz i od środka. Przynajmniej tak się dowiedziałam z grupy TWARZING :D

U mnie w wielkim skrócie chooy wie jaki tryb, wyniki kiepskie, po drodze covid, więc stymulacji nawet nie zaczęłam, ten miesiąc to tylko "oglądanie" cyklu, zobaczymy.
Przykro mi.😪
Ale jestem tego pewna że kiedyś każdej z nas uda się zajść i każda z nas tutaj będzie miała swoją pociechę albo nawet pociechy🥰😀
Daj Boże 🙏🥰
Poprostu przyjdzie czas i na ciebie😀 jak i na mnie 😀i na każdą tutaj 😀

Koniecznie wrzuć😉 bardzo chętnie będę się napawać Twoim cionszem🙈😉
Skoro obiecałam, to wrzucam (ten dolny), ale wyglada identycznie jak ten z poranka, wypiłam dwie szklanki przed, no i ta beta pewnie niska jest jeszcze 🤷‍♀️

Załączniki

• ABC0C20F-EC2D-454C-B968-57495DF4C301.jpeg
    ABC0C20F-EC2D-454C-B968-57495DF4C301.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 171
Co do skóry to pijesz odpowiednią ilość wody? Już niedawno polecałam ale naprawdę moja cera się super nawilżyła po kremie cosrx ceramidowym. Zmarszczki to też może być efekt zbyt suchej skóry - od zewnątrz i od środka. Przynajmniej tak się dowiedziałam z grupy TWARZING :D
Ja to widze po sobie, jak pije 2,8lotra dziennie. Pilnuje i zaznaczam w apce- to skóra po tygodniu wyglada już dużo lepiej. Tylko się zapomnę i wznow wraca moja rybia łuska.

reklama
Do góry