Nasturtium
Fanka BB :)
Piękny widok <3.Skoro obiecałam, to wrzucam (ten dolny), ale wyglada identycznie jak ten z poranka, wypiłam dwie szklanki przed, no i ta beta pewnie niska jest jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny widok <3.Skoro obiecałam, to wrzucam (ten dolny), ale wyglada identycznie jak ten z poranka, wypiłam dwie szklanki przed, no i ta beta pewnie niska jest jeszcze
Ja właśnie zamówiłam testy, pamietam jak ostatni raz to robiłam to myślałam ze po raz ostatni.. teraz znowu tak myśleZnowu zamawiam suple....Mam wrażenie, że dopiero co to robiłam.
No ja teraz tylko q10, dwa opakowania, 270 poszło.Ja właśnie zamówiłam testy, pamietam jak ostatni raz to robiłam to myślałam ze po raz ostatni.. teraz znowu tak myśle
Studnia bez dnaZnowu zamawiam suple....Mam wrażenie, że dopiero co to robiłam.
A zbierałaś siuśki kilka godzin?Skoro obiecałam, to wrzucam (ten dolny), ale wyglada identycznie jak ten z poranka, wypiłam dwie szklanki przed, no i ta beta pewnie niska jest jeszcze
NieA zbierałaś siuśki kilka godzin?
No to czego Ty oczekiwałaś ?