reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Może ona nie łyka tego wiesiołka, tylko wkłada?😆
śmiechem żartem ale mi kiedyś skakała powieka. Żarłam magnez tydzień ale dalej skakała. Popatrzyłam co jest napisane na listku (bo leki luzem bez pudełka of kors) i się okazalou, że żarłam globulki dopochwowe 😂
Posikalam się ze śmiechu, męża bolał brzuch że śmiechu... A powieka dalej skakała 😂

śmiechem żartem ale mi kiedyś skakała powieka. Żarłam magnez tydzień ale dalej skakała. Popatrzyłam co jest napisane na listku (bo leki luzem bez pudełka of kors) i się okazalou, że żarłam globulki dopochwowe 😂
Posikalam się ze śmiechu, męża bolał brzuch że śmiechu... A powieka dalej skakała 😂
się popłaczę ze smiechu 😂 niemożliwa jesteś 😂

Umarłam, dziękuje 😂😂😂

A wiecie że właśnie dzisiaj kupiłam magnez dla mnie i dla męża 😂😂😂 i witaminę D bo ksionsze w tabletkach nie chce i muszą być kropelki

reklama
Do góry