Nasturtium
Fanka BB :)
@Lady With Cats trzymam kciuki…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurkuminę się bierze tylko do owulacji. Później koniecznie trzeba odstawićtrzymam kciuki!
Wczoraj aż w nocy o tym myślałam i miałam nawet logować się na forum ale doszłam do wniosku że pewnie i tak śpisz - bierzesz jeszcze te kurkuminę z aliness? Bo chyba w ciąży z jakiś powodów trzeba uważaj już z nią więc może to sprawdź
Teoretycznie jak jest estradiol to rośnie jedocześnie i pęcherzyk i endometrium, ale u @Bolilol było mega dużo estradiolu na dzień dobry i endometrium wcale nie nadążało za tym uderzeniem hormonów, więc może i w drugą stronę też działa?? że mimo, iż go nie ma to endometrium jakieś sobie urośnie?Dziewczyny, czy niski estradiol powinien oznaczać cienkie endo, czy niekoniecznie?
Co do zasady tak, endo rośnie od estradiolu, wiec jeśli będzie utrzymujący się niski estradiol, to endo nie urosnie, ale jeśli estradiol w 2dc jest w swoim minimum i ruszy, to endo tez ruszy, a przynajmniej powinnoDziewczyny, czy niski estradiol powinien oznaczać cienkie endo, czy niekoniecznie?
A dziękujemyJa się witam w marcu pozytywnym snem mojego męża: śniło mu się, że urodziłam pięcioraczki, więc jednego zostawiam dla siebie, a resztę mnożę i podsyłam dla każdej z Was.
To ja skoromnię weżmę jednegoJa się witam w marcu pozytywnym snem mojego męża: śniło mu się, że urodziłam pięcioraczki, więc jednego zostawiam dla siebie, a resztę mnożę i podsyłam dla każdej z Was.
Mnie przeraża wizja jednego dziecka, a co dopiero jakiejś większej ilościA dziękujemy
Powiem Wam a propos ciąż mnogich, ze blizniaki bardzo bym chciała, ale kazda wieksza ciaza mnie przeraża. I obciążenie dla organizmu i niebezpieczne to jest dla dzieciaczków.