reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Cześć, mam nadzieje, że w tym wątku posypie się wieeeele dwóch kresek 💕
Ja za to wstałam z nastawieniem, że na pewno znowu nic z tego. Absolutnie nic nie odchodzi od normy w moim samopoczuciu 🤷🏼‍♀️ Dodatkowo dziś temperatura znowu poleciała mocniej w dół 😐

Załączniki

• 2D70ECED-F6FC-4A17-B629-D2A6DFC20F70.png
    2D70ECED-F6FC-4A17-B629-D2A6DFC20F70.png
    65,3 KB · Wyświetleń: 60
reklama
A wiecie jak się dłuży czekanie na okres jak się pauzowało??? :eek:

@Lady With Cats trzymam kciuki bardzo mocno. Mam traumę do późnych implantacji, ale wierzę, że u ciebie mimo wszystko będzie dobrze!

Nowy miesiąc, nowe możliwości! Celuję, że dziś jestem 1dpo. Jakbym od jutra chciała zacząć testować to mnie jebnijcie i zabierzcie pieniądze, za które mogę kupić testy 🤣🤣🤣

@Lady With Cats jestem zajebiście dobrej myśli! Ta krew to taki straszak. Ta ciąża od pierwszych dni po prostu ćwiczy Twoją cierpliwość i wytrzymałość psychiczną po to, żeby jak będzie bąbel być mega wyluzowaną mamą! ❤️

@Lady With Cats trzymam mocno kciuki. Pamiętaj, że krwawienie nie zawsze musi oznaczać coś złego. Być może była pozna owulacja i organizm chce wydalić te resztki krwi? Albo to jakiś krwiak?

@Bolilol nie wiem napisać. Nie będę strugać błazna i pisać, że wiem co czujesz bo nie wiem i nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić. Mam jednak nadzieję, że wyniki się poprawią i w czerwcu wysikasz piękne grube dwie krechy😘😘😘 Nie jestem tu jakoś długo, ale na tyle co czytam forum, to jesteś tak empatyczną i pełną ciepła kobietą, że bardzo mocno kibicuję wam w waszych staraniach. 😍😍

reklama
Jestem po pobraniu krwi.
Czekamy, ale brzuch mnie boli bardzo okresowo.
Krew jest- nawet był moment, że mocniej krwawiłam.
W każdym razie wyniki badań na pewno będą pomocne do wizyty w poradni.

Jeśli ma się nie udać, to wolałabym na tym etapie, bo psychicznie łatwiej to znieść.
trzymam kciuki!

Wczoraj aż w nocy o tym myślałam i miałam nawet logować się na forum ale doszłam do wniosku że pewnie i tak śpisz - bierzesz jeszcze te kurkuminę z aliness? Bo chyba w ciąży z jakiś powodów trzeba uważaj już z nią więc może to sprawdź

Do góry