reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Cześć, mam nadzieje, że w tym wątku posypie się wieeeele dwóch kresek 💕
Ja za to wstałam z nastawieniem, że na pewno znowu nic z tego. Absolutnie nic nie odchodzi od normy w moim samopoczuciu 🤷🏼‍♀️ Dodatkowo dziś temperatura znowu poleciała mocniej w dół 😐

Załączniki

• 2D70ECED-F6FC-4A17-B629-D2A6DFC20F70.png
    2D70ECED-F6FC-4A17-B629-D2A6DFC20F70.png
    65,3 KB · Wyświetleń: 62
reklama
A wiecie jak się dłuży czekanie na okres jak się pauzowało??? :eek:

@Lady With Cats trzymam kciuki bardzo mocno. Mam traumę do późnych implantacji, ale wierzę, że u ciebie mimo wszystko będzie dobrze!

Nowy miesiąc, nowe możliwości! Celuję, że dziś jestem 1dpo. Jakbym od jutra chciała zacząć testować to mnie jebnijcie i zabierzcie pieniądze, za które mogę kupić testy 🤣🤣🤣

@Lady With Cats jestem zajebiście dobrej myśli! Ta krew to taki straszak. Ta ciąża od pierwszych dni po prostu ćwiczy Twoją cierpliwość i wytrzymałość psychiczną po to, żeby jak będzie bąbel być mega wyluzowaną mamą! ❤️

@Lady With Cats trzymam mocno kciuki. Pamiętaj, że krwawienie nie zawsze musi oznaczać coś złego. Być może była pozna owulacja i organizm chce wydalić te resztki krwi? Albo to jakiś krwiak?

@Bolilol nie wiem napisać. Nie będę strugać błazna i pisać, że wiem co czujesz bo nie wiem i nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić. Mam jednak nadzieję, że wyniki się poprawią i w czerwcu wysikasz piękne grube dwie krechy😘😘😘 Nie jestem tu jakoś długo, ale na tyle co czytam forum, to jesteś tak empatyczną i pełną ciepła kobietą, że bardzo mocno kibicuję wam w waszych staraniach. 😍😍

reklama
Jestem po pobraniu krwi.
Czekamy, ale brzuch mnie boli bardzo okresowo.
Krew jest- nawet był moment, że mocniej krwawiłam.
W każdym razie wyniki badań na pewno będą pomocne do wizyty w poradni.

Jeśli ma się nie udać, to wolałabym na tym etapie, bo psychicznie łatwiej to znieść.
trzymam kciuki!

Wczoraj aż w nocy o tym myślałam i miałam nawet logować się na forum ale doszłam do wniosku że pewnie i tak śpisz - bierzesz jeszcze te kurkuminę z aliness? Bo chyba w ciąży z jakiś powodów trzeba uważaj już z nią więc może to sprawdź

Do góry