LadyCaro
Fanka BB :)
Ja rurujeCo tu tak cicho? Pewnie wszystkie trzonują
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja rurujeCo tu tak cicho? Pewnie wszystkie trzonują
Ja się zabrałam za chałkę mam taki apetyt, że normalnie zjadłabym konia z kopytami xD oby to był objaw łączenia się plemnika z jajeczkiem hahaCo tu tak cicho? Pewnie wszystkie trzonują
11 dpo, więc już raczej nie ma się co czarować.a ile jestes dpo?
A to to. Aż sobie drinka zrobiłamAlbo zdychają po pracy
O! Fotkę chałki poprosimy przed zeżarciemJa się zabrałam za chałkę mam taki apetyt, że normalnie zjadłabym konia z kopytami xD oby to był objaw łączenia się plemnika z jajeczkiem haha
Ja w weekend chciałam sobie strzelić drinka, ale mój spojrzał na mnie zabójczym wzrokiem i zapytał bardzo poważnie: jesteś pewna, że możesz? Dear lord, co za chłopy. A teraz nie mogę bo antybiotyk...A to to. Aż sobie drinka zrobiłam
Albo robią trening (nie na trzonie)Albo zdychają po pracy
No ja się zawiodłam, teraz widzę, że większość lekarzy dookoła ma tą manię pocieszania i dawania magicznych 3 miesięcy.Dlatego ja szanuje mojego lekarza, ze nie gada takich rzeczy. Ze da mi magiczne tabletki i bede za 3 miesiace w ciazy, wkurzylabym sie tylko...
Skąd Wy macie tyle energii? Ja kimałam godzinkę po obiedzie i mam ochotę wskoczyć w piżamę i spać do rana. Ale trzeba na jakiś szybki shopping żywieniowy wyskoczyć i z grubsza chatę ogarnąć.Albo robią trening (nie na trzonie)