reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Ja się zabrałam za chałkę 😬 mam taki apetyt, że normalnie zjadłabym konia z kopytami xD oby to był objaw łączenia się plemnika z jajeczkiem haha 🤣🤣🤣
O! Fotkę chałki poprosimy przed zeżarciem :D
Edit: założyłam, że pieczesz tą chałkę, ale teraz zaczęłam się zastanawiać czy to założenie nie było błędne.

Dlatego ja szanuje mojego lekarza, ze nie gada takich rzeczy. Ze da mi magiczne tabletki i bede za 3 miesiace w ciazy, wkurzylabym sie tylko...
No ja się zawiodłam, teraz widzę, że większość lekarzy dookoła ma tą manię pocieszania i dawania magicznych 3 miesięcy.
I tak trochę się łudziłam, chodź z tyłu głowy wolałam być nastawiona raczej na anty ciążę jak co miesiąc, to dzisiaj jakoś inaczej to "zakuło". Posmutkowałam do południa , a teraz już otrzeźwiałam i się oswoiłam z myślą , jak zwykle, że to nie ten czas....💁‍♀️
Spinam dupe walczę dalej.
Do 2 lat jeszcze mam chwilkę czasu.

Albo robią trening (nie na trzonie)
Skąd Wy macie tyle energii? Ja kimałam godzinkę po obiedzie i mam ochotę wskoczyć w piżamę i spać do rana. Ale trzeba na jakiś szybki shopping żywieniowy wyskoczyć i z grubsza chatę ogarnąć.
Jeszcze jakieś paskudne upławy mnie dopadły, chyba od tej infekcji... Cycki nadal bolą i brzuch też. Jak żyć?

reklama
Chałka gigant xD

Załączniki

• 5437137E-00F9-475D-BD35-594822870794.jpeg
    5437137E-00F9-475D-BD35-594822870794.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 113
Do góry