reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

a histeroskopii się nie robi w pierwszych dniach cyklu zaraz po okresie? 🤔
Będę miała w 10dc, a ja owu mam między 10 a 12dc. Dzisiaj owulak taki jeszcze średni i temperatura w dół (a na peak raczej mi idzie trochę w górę), więc owu raczej jutro mieć nie będę, ale pojutrze juz się może trafić 😔

reklama
Plamienia nam nie przeszkadzają 😁 jak będę czuła ból, to wiadomo, że odpuscimy, ale właśnie się zastanawiam czy są może jakieś przeciwwskazania medyczne
tylko jak będą plamienia i będziesz uprawiać seks to może powstać zapalenie.. Ja bym się wstrzymała. Sama po drożności miałam krawienie 5 dni i odpuściłam bo można więcej szkody narobić sobie

Warto sobie przypomnieć i zaktualizować wiedzę od czasu do czasu. To mega ważna sprawa, żeby umieć szybko i sprawnie zareagować. Polecam również zaznajomić się z mapą AED w swoich okolicach. ☺️ Ja już mam takie zboczenie, że jak wchodzę w miejsca, gdzie jest dużo ludzi, to zawsze robię obczajkę czy AED wisi gdzieś na ścianie. 🤪
Apka Staying Alive pokazuje najbliższe AED i ma krótką instrukcję użycia 🙂

reklama
Do góry