reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

a histeroskopii się nie robi w pierwszych dniach cyklu zaraz po okresie? 🤔
Będę miała w 10dc, a ja owu mam między 10 a 12dc. Dzisiaj owulak taki jeszcze średni i temperatura w dół (a na peak raczej mi idzie trochę w górę), więc owu raczej jutro mieć nie będę, ale pojutrze juz się może trafić 😔

reklama
Plamienia nam nie przeszkadzają 😁 jak będę czuła ból, to wiadomo, że odpuscimy, ale właśnie się zastanawiam czy są może jakieś przeciwwskazania medyczne
tylko jak będą plamienia i będziesz uprawiać seks to może powstać zapalenie.. Ja bym się wstrzymała. Sama po drożności miałam krawienie 5 dni i odpuściłam bo można więcej szkody narobić sobie

Warto sobie przypomnieć i zaktualizować wiedzę od czasu do czasu. To mega ważna sprawa, żeby umieć szybko i sprawnie zareagować. Polecam również zaznajomić się z mapą AED w swoich okolicach. ☺️ Ja już mam takie zboczenie, że jak wchodzę w miejsca, gdzie jest dużo ludzi, to zawsze robię obczajkę czy AED wisi gdzieś na ścianie. 🤪
Apka Staying Alive pokazuje najbliższe AED i ma krótką instrukcję użycia 🙂

reklama
Do góry