reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Dziewczęta, czy wiecie może czy po histero w ten sam dzień można współżyć (wiadomo, że jeżeli samopoczucie jest dobre) czy jest kategoryczny zakaz?
Bo kurcze jutro histero, a prawdopodobnie pojutrze lub w sobotę owu 😱

Dokładnie pic na wodę, to nie od witamin zależy, a wiele czynników na to wpływa, ja brałam witaminy i moje dzieci urodzone obydwoje w 40tc. ważyły: 3200 i 3400, przy czym ja na wadze +20 w każdej, jedną ciąże calutką przeleżałam, w drugiej biegałam do 9 miesiąca, tyle samo przytyłam i leżąc i będąc aktywną, a jeśli chodzi o genetykę wsteczną to mąż miał 4,5kg jak się urodził, a teściowa miała 150cm i waga 40 kg, więc ani witaminy ani genetyka ani moje dodatkowe kg - nic wagi moich dzieci nie podbiło :)

Ja akurat uważam, że trudno zapewnić sobie i dziecku kompleks wszystkich witamin w odpowiedniej dawce samym jedzeniem, bo musiałybyśmy tonę warzyw jeść i nie uwierzę, że ktoś całe 9 miesięcy je tylko super zdrowo tylko, nawet jak tak mówi, bo przecież nikt nad jego talerzem nie siedzi i mu nie sprawdza :)

No ja jestem weganką i nawet gdybym chciała się objadać czymś niezdrowym to w Polsce jest mega ciężko. Wegańskie słodycze czy fast foody praktycznie nie istnieją ;) dlatego jak ktoś chce schudnąć to bardzo polecam te dietę. I tak trochę pojadę ortodoksyjnie, czego nigdy nie robię, ale wyświetliło mi się ostatnio na IG i takie to ładne

Instagram.jpg

Hej dziewczyny!🙋🏻‍♀️ Ja na becie jeszcze nie byłam, podjęliśmy z mężem decyzje o zrobieniu dopiero w terminie @. Nie chciałam powtórzyć tego co się przydarzyło @AScarlett !
Więc lece dzisiaj po pracy albo jutro z rana 🙈

Na pinkach dwa dni temu kreska była dosłownie jak włos, a teraz już jest odrobine ciemniejsza.
Najlepiej wybarwiały mi sie te z rossmana facelle.

Miłej środy❤️

Gratulacje! Super kreska :) myślę, że beta będzie tłuściutka

To jak będziesz kiedyś w Krakowie zajdź do Muzeum Katedry i Zakładu Anatomii UJ CM. Eksponaty to pomoce naukowe studentów- preparowane ciała itp

Właśnie planujemy jakiś ładny weekend w Krakowie bo dzieciaki jeszcze nigdy nie były. Trochę bieda 😂

Dziewczęta, czy wiecie może czy po histero w ten sam dzień można współżyć (wiadomo, że jeżeli samopoczucie jest dobre) czy jest kategoryczny zakaz?

Ogólnie dziewczyny po tym trochę plamią więc pewnie zależy jak się będziesz czuła

a histeroskopii się nie robi w pierwszych dniach cyklu zaraz po okresie? 🤔

Hmm mi się wydaje że miałam na wypisie zeby się powstrzymać... zresztą kilka dni mnie bolal brzuch i plamiłam wiec ochoty nie było i tak.

Mi się wydaje, że jak się będziesz dobrze czuć i nie będziesz plamić mocno to można 🙂
Wszystko zależy od samopoczucia.

reklama
z tego co kojarzę to chyba powinien być zakaz starań w cyklu z histero.

Kiedyś @Hope99 wspominała, że po histero jest dużo biochemów.

Do góry