reklama
olka11135
Fanka BB :)
Dokładnie pic na wodę, to nie od witamin zależy, a wiele czynników na to wpływa, ja brałam witaminy i moje dzieci urodzone obydwoje w 40tc. ważyły: 3200 i 3400, przy czym ja na wadze +20 w każdej, jedną ciąże calutką przeleżałam, w drugiej biegałam do 9 miesiąca, tyle samo przytyłam i leżąc i będąc aktywną, a jeśli chodzi o genetykę wsteczną to mąż miał 4,5kg jak się urodził, a teściowa miała 150cm i waga 40 kg, więc ani witaminy ani genetyka ani moje dodatkowe kg - nic wagi moich dzieci nie podbiło
Ja akurat uważam, że trudno zapewnić sobie i dziecku kompleks wszystkich witamin w odpowiedniej dawce samym jedzeniem, bo musiałybyśmy tonę warzyw jeść i nie uwierzę, że ktoś całe 9 miesięcy je tylko super zdrowo tylko, nawet jak tak mówi, bo przecież nikt nad jego talerzem nie siedzi i mu nie sprawdza
No ja jestem weganką i nawet gdybym chciała się objadać czymś niezdrowym to w Polsce jest mega ciężko. Wegańskie słodycze czy fast foody praktycznie nie istnieją dlatego jak ktoś chce schudnąć to bardzo polecam te dietę. I tak trochę pojadę ortodoksyjnie, czego nigdy nie robię, ale wyświetliło mi się ostatnio na IG i takie to ładne
Hej dziewczyny! Ja na becie jeszcze nie byłam, podjęliśmy z mężem decyzje o zrobieniu dopiero w terminie @. Nie chciałam powtórzyć tego co się przydarzyło @AScarlett !
Więc lece dzisiaj po pracy albo jutro z rana
Na pinkach dwa dni temu kreska była dosłownie jak włos, a teraz już jest odrobine ciemniejsza.
Najlepiej wybarwiały mi sie te z rossmana facelle.
Miłej środy
Gratulacje! Super kreska myślę, że beta będzie tłuściutka
To jak będziesz kiedyś w Krakowie zajdź do Muzeum Katedry i Zakładu Anatomii UJ CM. Eksponaty to pomoce naukowe studentów- preparowane ciała itp
Właśnie planujemy jakiś ładny weekend w Krakowie bo dzieciaki jeszcze nigdy nie były. Trochę bieda
Dziewczęta, czy wiecie może czy po histero w ten sam dzień można współżyć (wiadomo, że jeżeli samopoczucie jest dobre) czy jest kategoryczny zakaz?
Bo kurcze jutro histero, a prawdopodobnie pojutrze lub w sobotę owu
Ogólnie dziewczyny po tym trochę plamią więc pewnie zależy jak się będziesz czuła
Owulacja
Chyba DCNie mam potwierdzenia na monitoringu, ale z owulaków kreski wyszły 16DPO
pluto_nova
Moderator
a histeroskopii się nie robi w pierwszych dniach cyklu zaraz po okresie?Dziewczęta, czy wiecie może czy po histero w ten sam dzień można współżyć (wiadomo, że jeżeli samopoczucie jest dobre) czy jest kategoryczny zakaz?
AScarlett
Moderator
Hmm mi się wydaje że miałam na wypisie zeby się powstrzymać... zresztą kilka dni mnie bolal brzuch i plamiłam wiec ochoty nie było i tak.Dziewczęta, czy wiecie może czy po histero w ten sam dzień można współżyć (wiadomo, że jeżeli samopoczucie jest dobre) czy jest kategoryczny zakaz?
Brownie1992
Moderator
Mi się wydaje, że jak się będziesz dobrze czuć i nie będziesz plamić mocno to możnaDziewczęta, czy wiecie może czy po histero w ten sam dzień można współżyć (wiadomo, że jeżeli samopoczucie jest dobre) czy jest kategoryczny zakaz?
Wszystko zależy od samopoczucia.
Bolilol
Ogólnie dziewczyny po tym trochę plamią więc pewnie zależy jak się będziesz czuła
Plamienia nam nie przeszkadzają jak będę czuła ból, to wiadomo, że odpuscimy, ale właśnie się zastanawiam czy są może jakieś przeciwwskazania medyczne
reklama
MyszkaMiki30
z tego co kojarzę to chyba powinien być zakaz starań w cyklu z histero.Dziewczęta, czy wiecie może czy po histero w ten sam dzień można współżyć (wiadomo, że jeżeli samopoczucie jest dobre) czy jest kategoryczny zakaz?
Kiedyś @Hope99 wspominała, że po histero jest dużo biochemów.