reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Tez myslalam ostatnio o puzzlach. Kiedyś dawno temu układałam.
Jakie wzory na początek byście poleciły?
ładne :D żeby Ci się obrazek podobał :) a tak to zależy jaką masz cierpliwość do takich rzeczy i jak łatwo się zniechęcasz: bo można sobie wybrać takie, gdzie są na przykład zwierzątka w różnych kolorach i wtedy łatwiej rozróżnić który puzzel będzie do czego, a są takie, że pół obrazka to niebieskie niebo i wtedy tylko po kształcie puzzla musisz znaleźć jego miejsce

ładne :D żeby Ci się obrazek podobał :) a tak to zależy jaką masz cierpliwość do takich rzeczy i jak łatwo się zniechęcasz: bo można sobie wybrać takie, gdzie są na przykład zwierzątka w różnych kolorach i wtedy łatwiej rozróżnić który puzzel będzie do czego, a są takie, że pół obrazka to niebieskie niebo i wtedy tylko po kształcie puzzla musisz znaleźć jego miejsce
Wlaśnie te krajobrazy gdsie pol puzzli to niebieskie niebo to nope 🤣
Muszę czegoś poszukać fajnego na próbę.

ja właśnie też nie przepadam, wolę jakieś zwierzątka, nawet jak są trudne - jednak spędza się godziny wpatrujac się w ten obrazek na pudełku i krajobrazy do mnie nie przemawiają. Jak będę potrzebowała przerwy od szydełka to sobie kupię jakieś puzzle z friendsami :D

Hej, ja niecierpliwie czekam na testowanie. Zapisalam się na 28 i staram się wytrwac. Brak testów w domu pomaga. Ale myślenia nie potrafię wyłączyc - czy się udało, może akurat teraz się udało, a jak znowu się nie udało. Jeśli ten 6 cykl też będzie nieudany to startujemy z badaniem nasienia - chociaż plan mam.

Hej, ja niecierpliwie czekam na testowanie. Zapisalam się na 28 i staram się wytrwac. Brak testów w domu pomaga. Ale myślenia nie potrafię wyłączyc - czy się udało, może akurat teraz się udało, a jak znowu się nie udało. Jeśli ten 6 cykl też będzie nieudany to startujemy z badaniem nasienia - chociaż plan mam.
ooo, widzę następna chce układać puzzle w weekend dla odpoczynku dla mózgu :)

ja właśnie też nie przepadam, wolę jakieś zwierzątka, nawet jak są trudne - jednak spędza się godziny wpatrujac się w ten obrazek na pudełku i krajobrazy do mnie nie przemawiają. Jak będę potrzebowała przerwy od szydełka to sobie kupię jakieś puzzle z friendsami :D
Friendsi zawsze na propsie 🤣
Jescze o Harrym Potterze myslalam.

reklama
Żeby zająć uczniów podczas zajęć w okolicach 5.lipca układaliśmy to:
51906160384_4bda17f961_b.jpg

Do góry