reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Tez myslalam ostatnio o puzzlach. Kiedyś dawno temu układałam.
Jakie wzory na początek byście poleciły?
ładne :D żeby Ci się obrazek podobał :) a tak to zależy jaką masz cierpliwość do takich rzeczy i jak łatwo się zniechęcasz: bo można sobie wybrać takie, gdzie są na przykład zwierzątka w różnych kolorach i wtedy łatwiej rozróżnić który puzzel będzie do czego, a są takie, że pół obrazka to niebieskie niebo i wtedy tylko po kształcie puzzla musisz znaleźć jego miejsce

ładne :D żeby Ci się obrazek podobał :) a tak to zależy jaką masz cierpliwość do takich rzeczy i jak łatwo się zniechęcasz: bo można sobie wybrać takie, gdzie są na przykład zwierzątka w różnych kolorach i wtedy łatwiej rozróżnić który puzzel będzie do czego, a są takie, że pół obrazka to niebieskie niebo i wtedy tylko po kształcie puzzla musisz znaleźć jego miejsce
Wlaśnie te krajobrazy gdsie pol puzzli to niebieskie niebo to nope 🤣
Muszę czegoś poszukać fajnego na próbę.

ja właśnie też nie przepadam, wolę jakieś zwierzątka, nawet jak są trudne - jednak spędza się godziny wpatrujac się w ten obrazek na pudełku i krajobrazy do mnie nie przemawiają. Jak będę potrzebowała przerwy od szydełka to sobie kupię jakieś puzzle z friendsami :D

Hej, ja niecierpliwie czekam na testowanie. Zapisalam się na 28 i staram się wytrwac. Brak testów w domu pomaga. Ale myślenia nie potrafię wyłączyc - czy się udało, może akurat teraz się udało, a jak znowu się nie udało. Jeśli ten 6 cykl też będzie nieudany to startujemy z badaniem nasienia - chociaż plan mam.

Hej, ja niecierpliwie czekam na testowanie. Zapisalam się na 28 i staram się wytrwac. Brak testów w domu pomaga. Ale myślenia nie potrafię wyłączyc - czy się udało, może akurat teraz się udało, a jak znowu się nie udało. Jeśli ten 6 cykl też będzie nieudany to startujemy z badaniem nasienia - chociaż plan mam.
ooo, widzę następna chce układać puzzle w weekend dla odpoczynku dla mózgu :)

ja właśnie też nie przepadam, wolę jakieś zwierzątka, nawet jak są trudne - jednak spędza się godziny wpatrujac się w ten obrazek na pudełku i krajobrazy do mnie nie przemawiają. Jak będę potrzebowała przerwy od szydełka to sobie kupię jakieś puzzle z friendsami :D
Friendsi zawsze na propsie 🤣
Jescze o Harrym Potterze myslalam.

reklama
Żeby zająć uczniów podczas zajęć w okolicach 5.lipca układaliśmy to:
51906160384_4bda17f961_b.jpg

Do góry