Nasturtium
Fanka BB :)
Skalski w Bocianie.Przypomnij mi jakiego lekarza dzisiaj masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skalski w Bocianie.Przypomnij mi jakiego lekarza dzisiaj masz?
odpowiedz mi czy sikanie na test ciążowy przy cyklu bezowulacyjnym jest rozsądne?Nie, to Ciebie ponosi. Jakbyś była mną zrobilabyś inaczej, i oki ja jestem sobą noe Tobą. Uszanuj inne wybory.
Już pomijając sikanie to jeśli wyszedł chujocien to 1. Ide na betę. 2. Powtarzam test. 3. Przymnije do wiadomości swoją głupotę i to, ze test może się wymyślić.odpowiedz mi czy sikanie na test ciążowy przy cyklu bezowulacyjnym jest rozsądne?
jasne, możesz sikać non stop na testy ale to nie znaczy, że musisz wrzucać i wkręcać sobie i innym cienie jak szansy na cień ciążowy nie ma bo to trochę nie fajne w stosunku do dziewczyn. Wrzuć w dniu na który jesteś zapisana i tyle. Ciąża jak ma być to będzie.Nie, to Ciebie ponosi. Jakbyś była mną zrobilabyś inaczej, i oki ja jestem sobą noe Tobą. Uszanuj inne wybory.
nie, wymieniamy się spostrzeżeniamiCzy wy się kłócicie tutaj?
Przepraszam, że się wtrącę. Wręcz nie powinnam tu w ogóle pisać. Zaglądam tutaj, bo pewnym osobom kibicuję cały czas po cichu.owulacja od piku jest od 24 do 36h
rozumiem, że testy owu robiłaś kilka razy dziennie z zachowaniem zasad niesikania kilka godzin, że idealnie wyłapałaś pik?Przepraszam, że się wtrącę. Wręcz nie powinnam tu w ogóle pisać. Zaglądam tutaj, bo pewnym osobom kibicuję cały czas po cichu.
Chcę zdementować to, że po piku trzeba czekać na owu, gdyż ja jestem przypadkiem takim, że pik u mnie oznaczał dzień, moment owulacji. Dodaję tutaj moje testy, gdzie 11dc to był pik (temp. rowniez wskazywala, ale na telefonie nie mam foto, wiec teraz nie wkleje), a seks 2 razy był tylko w 7dc. Dzisiaj jestem w 31tc. Tak więc pik może oznaczać, że owu jest tuż tuż, jak nie już, albo będzie w granicach 2 dni.
I też teoria taka, że nie trzeba tuż przed lub w samą owu, żeby była ciąża. U mnie, jak widać, bylo kilka dni przed owu.
Są różne przypadki, gdzie nie wrzuca się wszystkich do jednego worka.
Kciuki dla Was, mniej spin, bo po co to. Każda chce tu osiągnąć ten sam cel, wspierajcie się, a nie kłóćcie
Edit. Zapomniałam o totce i nick mój wcześniej to Muszkietery, może ktoś pamięta