reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
wydaje mi się, że @LadyCaro zastanawiała się co by mogła zbadać i wtedy @hachette i @lady_in_blue doradziły właśnie, że nie ma sensu na własną rękę (ale mogłam coś pomieszać).
Pewnie ktoś Ci może napisać co dana osoba miała badane, ale nie wiem, czy to nie jest uzależnione od całej historii pacjenta, typu poronienia albo u Ciebie AZS.
Tak na logikę wydaje mi się, że gdyby był taki ogólny "pakiet startowy" to by latała taka lista po staraczkach jak lata ta lista z hormonami, a z tego co pamiętam to na niej jest w którymś kroku immunologia, ale nie jest właśnie określone co dokładnie

Edit: sprawdziłam i jednak są na tej liście konkretne badania z immuno, więc może tym się można kierowac
Ja dostałam od ginekologa razem ze skierowaniem do immunologa listę badań, które ten immunolog chce. I dzięki temu, że część badań już mieliśmy zrobione to zapłaciliśmy za te badania na pierwszą wizytę "tylko" 1400 PLN. Także na wstępie trzeba wiedzieć, że to nie jest tania impreza.

Plus wizyta u immunologa to tak 350-500 PLN więc pójście z pustymi rękami na pierwszą wizytę byłoby mało opłacalne :-(.

Ja dostałam od ginekologa razem ze skierowaniem do immunologa listę badań, które ten immunolog chce. I dzięki temu, że część badań już mieliśmy zrobione to zapłaciliśmy za te badania na pierwszą wizytę "tylko" 1400 PLN. Także na wstępie trzeba wiedzieć, że to nie jest tania impreza.

Plus wizyta u immunologa to tak 350-500 PLN więc pójście z pustymi rękami na pierwszą wizytę byłoby mało opłacalne :-(.
oooooo, to jest myśl. @Brownie1992 jak będziesz szukać na znanymlekarzu, to może będzie opcja zadzwonić tam albo napisać maila z pytaniem jakich badań oczekuje na pierwszą wizytę?

Ratunku !!!! Siknęłam na test z tego żalu, ze ovu przesunięta, męża nima i co??? Czas znaleźć coś lepszego niż pinki😭😭😭
Edit w mojej galerii widać normalne cień kreseczki tu kaszana.

Załączniki

• 20230323_121018.jpg
    20230323_121018.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 150
  • 20230323_121926.jpg
    20230323_121926.jpg
    689,2 KB · Wyświetleń: 135
Ostatnia edycja:
oooooo, to jest myśl. @Brownie1992 jak będziesz szukać na znanymlekarzu, to może będzie opcja zadzwonić tam albo napisać maila z pytaniem jakich badań oczekuje na pierwszą wizytę?
Jest to dobry pomysł w sumie. Nie pomyślałam o tym.
Na razie w Krakowie znalazłam kilku w tym jedna baba w luxmedzie. Oczywiście poza pakietem wizyta 250 PLN.

Jest to dobry pomysł w sumie. Nie pomyślałam o tym.
Na razie w Krakowie znalazłam kilku w tym jedna baba w luxmedzie. Oczywiście poza pakietem wizyta 250 PLN.
250 to jeszcze bez tragedii, o ile spoko lekarz. Ja w sumie byłam pozytywnie zaskoczona, że wizyta w Bocianie 270, z tym, że pewnie dojdą badania, więc oby zamknąć się w 1000. W luxmedzie to poza pakietem jest wszystko drogie, badania czasami dwa razy tyle co w melissie, droższe niż w Salve, czy prywatnych klinikach. Dla przykładu witamina D 140zł, w melissie 40, w Bocianie 85.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry