Nasturtium
Fanka BB :)
A ja cały czas widzę Cię w czarnym .A ja zmieniłam kolor z blond na brąz. Przynajmniej takie zmiany w tym cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja cały czas widzę Cię w czarnym .A ja zmieniłam kolor z blond na brąz. Przynajmniej takie zmiany w tym cyklu
Piszę się na takie leczenie, czegokolwiek.Polip wyrwany przez główkę przeciekającego się dziecka przy porodzie, po porodzie zero plamień
Rude tez miałam kiedyś - był fajnyJak się czujesz w nowym kolorze?
Ja myślę czy nie zrobić się tymczasowo na rudo
Aż tak źle nie mam, ale nagle zacina mi się tekst w trakcie pisania. W sensie ja piszę, ale się nie pisze Muszę wtedy schować klawiaturę, rozwinąć ją ponownie i jest ok.Dziewczyny, czy wam też od kilku dni skandalicznie działa forum przez telefon? Np. odświeża się strona podczas pisania posta, pojawiająca się strzałka, która ma przenieść do postów wyżej się załącza mimo, że się w nią nie klika a wyżej, nie można dać innej reakcji niż kciuk bo proponuje otwarcie w nowej karcie, a najgorsze jak klikam w wybrane powiadomienie a wyskakuje mi w nowym oknie reklama z aktualnie wyświetlanej strony
Ja siebie tez, stąd i powrót do korzeniA ja cały czas widzę Cię w czarnym .
Ja noszę cały czas mój naturalny blond nigdy nie farbowany Tylko raz na jakiś czas pozwalam sobie na szampony takie do max 5 myć.Rude tez miałam kiedyś - był fajny
Dziewczyny, czy wam też od kilku dni skandalicznie działa forum przez telefon? Np. odświeża się strona podczas pisania posta, pojawiająca się strzałka, która ma przenieść do postów wyżej się załącza mimo, że się w nią nie klika a wyżej, nie można dać innej reakcji niż kciuk bo proponuje otwarcie w nowej karcie, a najgorsze jak klikam w wybrane powiadomienie a wyskakuje mi w nowym oknie reklama z aktualnie wyświetlanej strony
Prawie jak moje . Z tym, że ja akurat nigdy nie farbowałam.Rude tez miałam kiedyś - był fajny