reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Dzieci po mnie odziedziczyły kolor włosów. Syn jak zaczęliśmy ścinać to pojaśniały mu i czasem nawet wyglądają jak blond. Ale córka nie da obciąć. Na zdjęciu ona

Załączniki

• 7977ae00-0432-44d4-b948-88101ac3d34a.jpeg
    7977ae00-0432-44d4-b948-88101ac3d34a.jpeg
    112,9 KB · Wyświetleń: 122
Dziewczyny, czy wam też od kilku dni skandalicznie działa forum przez telefon? Np. odświeża się strona podczas pisania posta, pojawiająca się strzałka, która ma przenieść do postów wyżej się załącza mimo, że się w nią nie klika a wyżej, nie można dać innej reakcji niż kciuk bo proponuje otwarcie w nowej karcie, a najgorsze jak klikam w wybrane powiadomienie a wyskakuje mi w nowym oknie reklama z aktualnie wyświetlanej strony 😑😑😑
U mnie też syfnie działa ostatnio :/

reklama
Do góry