reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Ja dzisiaj myślałam dokładnie o tym samym, ale jak dzwoniłam jakiś czas temu do CZMP to terminy były około pół roku, nie wiem jak jest teraz. Także raczej niestety zrobię prywatnie.
a innym szpitalu, który nie ma poradni leczenia niepłodności? Bo w takim to wiadomo, że wszystkie pacjentki, które leczą niepłodnośc na nfz sa keirowane w tym samym szpitalu an drożność.

reklama
Po sono też jest większa szansa na ciążę? Jesli nic nie udrożnią, czyli wszystko jest ok to szanse też się zwiększają?🤔
Njlepsze jest hsg zwykłe z tego co się orientuję. Ogólnie jajowody mogą być drożne a mieć jedynie małe zrosty, które zostaną przepchane przez kontrast. Jeśli ma się drożne to czy sono czy zwykłe nie am znaczenia w tym przypadku (szanse są takie same) Natomiast jeśli po hsg (przy obu drożnych) pacjentka dalej nie zachodzi w ciążę, przyczyny niepłodności trzeba szukać w gdzie indziej

Tylko muszę w sumie jeszcze znaleźć lekarza, który pracuje w szpitalu i by mi to skierowanie wystawił. W luxbiedzie jest jedna, mam wizytę 4 kwietnia, ale pewnie nie będzie chciała i zaprosi mnie na wizytę do szpitala, a najbliższy termin to czerwiec …

reklama
Do góry