reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
tak, jak najbardziej, ja widzę właśnie całe mnóstwo pozytywnych zmian w mojej osobowości, sposobie myślenia oraz w związku. Jest oczywiście całe mnóstwo smutku i rozczarowań, ale to one właśnie mnie tak wzmocniły.
A mogłabyś napisać jakie konkretnie pozytywne zmiany w swojej osobowości zauważyłaś? Oczywiście jeśli nie jest to dla Ciebie zbyt intymne.

Nie o to mi chodziło. Właśnie ciężko mi to ująć. Hm. Może w ten sposób: to takie rozmyślanie dotyczące tego, czy poza takim psychicznym i fizycznym dopasowaniem dwóch związanych ze sobą osób jest jeszcze jakieś inne biologiczne, o którym my po prostu nie wiemy, a być może ono istnieje tylko nie z naszym życiowym partnerem. Takie połączenie niczym w puzzlach, że gdzieś tam na świecie chodzi facet, którego plemniki są brakującym elementem dla naszych komórek jajowych.

No to popłynęłam. 🫠😆
Myślę, że wiem o co Ci chodzi, ja akurat się nad tym nie zastanawiałam, ale biorąc pod uwagę swoje wyniki to z każdym facetem, nawet z mega mocarnymi plemnikami i gdybyśmy uprawiali seks kilka razy dziennie byłoby mi trudno zajść 😛.
Z tym, że dla mnie ciąża jest priorytetem na ten moment, ale jeśli miałabym wybierać: dobry związek, czy dziecko, to jednak wybieram dobry związek. Nie wiem, czy chciałabym być samotną matką, raczej nie.

Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze kreski :) czyżby drugi etap kreskowej fali? Tym razem się nie zalapię na pewno bo 7dc dopiero :D
Zdam Wam relację z monitoringu.
Pęcherzyk w prawym jajniku nie rośnie tak szybko jak przewidywała gin (na moni miał 16mm). Za to pojawił się w prawym drugi pęcherzyk, który też ma 16mm. Endo 7mm, ale gin mówi, że na spokojnie jeszcze będzie grubsze jak pęcherzyki podrosną. Lewy jajnik też się chyba kapnął, że lametta we krwi krąży i mamy tutaj pęcherzyk 13mm. W poniedziałek nic nie było. Zalecenie gin - ovi w sobotę późnym wieczorem.
Od następnego cyklu zwiększamy dawkę lametty.
I tyle ;)
A jaką teraz brałaś dawkę, 1 tabletkę dziennie?
Czy sraczka u staraczek przenosi się przez forum? Bo wczoraj to chyba @Brownie1992 brylowała w tym temacie? 🤔🤣
Dziś u mnie 🤣 ale ja to chyba mam dolegliwości po zwiększeniu dawki metmorfiny 😅
To gdzie ten wątek dla SRACZEK? :D
Dzień dobry przy piątku! Ja juz po wizycie. Jest pęcherzyk 19 mm
Endo bardzo ładne 9 mm, sluz jest. Juz jestem po zastrzyku 🙂
Noo czyli w końcu ruszyło z kopyta!

Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze kreski :) czyżby drugi etap kreskowej fali? Tym razem się nie zalapię na pewno bo 7dc dopiero :D

Dziś u mnie 🤣 ale ja to chyba mam dolegliwości po zwiększeniu dawki metmorfiny 😅

Ruszyło 😁 dni trzonowania 😅

Wszystkie Staraczki od dzisiaj mają sraczki
Potem wysikują 2 kreseczki i czekają na swe bombeleczki 🤣🤣🤣

reklama
Dziewczyny, chciałam Was bardzo przeprosić, że było mnie mniej, ale wczoraj byłam na becie, bo miałam jakieś chujocienie. Wyniki dostałam dopiero dziś po 7:00. Beta pozytywna, ale tak wiecie - ledwo, ledwo 😝 Oczywiście ciąża jest, ale wiecie, że u mnie to nic nie oznacza 😉 Czekam na poniedziałek, żeby zrobić przyrost (wtedy zobaczymy czy beta wzrostowa czy spadkowa) i potem długie czekanie na rozwój wydarzeń ♥️
Pięknie😍😍😍
Nacieszcie się, oto foty testów z wczoraj po sraczce 😎😂🤣
To nie żadne choojocienie tylko jasne krechy !!!
Ja chcę się załapać!! Mocno mocno!
I otworzę grudniówki z terminem wg flo obecnie na 2 grudnia :p
No właśnie u mnie cykl nieregularny po porodzie i mam od 26 do 31 dni. Jeśli wezmę ten 31 to stawkę otwieram ja z datą 1 grudnia 😂

Do góry