królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Jeszcze 4 dni na 2 kreski .właśnie miałam wstawiać! Coś się ta MAMA skomplikowała
Poza tym 10dpo i biel zębów Rossa Gellera
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze 4 dni na 2 kreski .właśnie miałam wstawiać! Coś się ta MAMA skomplikowała
Nie chcę się oczyszczać tylko coś małego wyhodowaćTak! Oczyszczasz się![]()
Ja właśnie na śniadnie wcinam 2x buritto.
Pozdrawiam Wszystkie z teamu #śniadanie to podstawa
dobrze idzie, tylko pisane po pijakuwłaśnie miałam wstawiać! Coś się ta MAMA skomplikowała
No to najlepszy nawóz przecież na hodowanie!!!Nie chcę się oczyszczać tylko coś małego wyhodować![]()
To nie jest w sumie śmieszne, serio mam sraczkęi jeszcze "mojego brata koleżanki kuzynka tak miała" to też![]()
Odpowiem fachowo: Może ale nie musi. Natomiast wydaję mi się, że sraczka może być objawem choroby zwanej biegunką. Czy robiłaś w tym keirunku badania?Czy sraczka 5 dpo może być objawem implantacji?![]()
Gdybym ja wiedziała wtedy, że jestem taka miękka buła bo mam baby bluesa, to bym z nimi inaczej rozmawiałaJa tak samo. Teksty w stylu "nie chce ci sie próbować nawet", "czemu nie chcesz najlepszego dla dziecka " itp... bolało ;(
no niby tak. Zobaczymy, jeśli jutro temmpka nie spadnie dalej będe testowaćAle to dopiero 9d po, ty jeszcze masz te 5 dni na 2 kreski.