Owulacja
Fanka BB :)
Będziesz zostawiać ślady jak ślimakJa dawka 6 też plus acc to ciekawe co będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziesz zostawiać ślady jak ślimakJa dawka 6 też plus acc to ciekawe co będzie
Mnie możesz zawsze tak przynudzać .Dzisiaj Wam trochę poprzynudzam biologicznymi ciekawostkami
Najlepsze pokarmy dla zdrowia naszych jajeczek
mleczko pszczele, maca, brokuły, jagody, ciemne warzywa liściaste, halibut, łosoś, nasiona dyni, ziarenka sezamu, kurkuma, imbir
(Źródło: Link do: How to Increase Your Egg Health in 90 Days - Natural Fertility Info.com)
Anna Palka. Ciekawe czy krzyczeli na nią per PałkaSebastian Wątroba
Kochałam ślimaki jako dzieckoBędziesz zostawiać ślady jak ślimak
My już za starzy na spanie w aucieAle przecież w aucie może się trzonowanie odbyć. Może nawet w nim spać, noce już coraz cieplejsze.
I buraki xdDzisiaj Wam trochę poprzynudzam biologicznymi ciekawostkami
Najlepsze pokarmy dla zdrowia naszych jajeczek
mleczko pszczele, maca, brokuły, jagody, ciemne warzywa liściaste, halibut, łosoś, nasiona dyni, ziarenka sezamu, kurkuma, imbir
(Źródło: Link do: How to Increase Your Egg Health in 90 Days - Natural Fertility Info.com)
BTW kto normalny wpierdala mleczko pszczele?I buraki xd
To on by spał, Ty tylko byś się tam poddała trzonowaniu.My już za starzy na spanie w aucie
Niee.... jeszcze miałabym moją piękną czarną skórzaną tapicerkę od spermy A ja tak dbam, żeby mieć w aucie czysto. A mój to jeździ roadsterem, więc w ogóle dramatTo on by spał, Ty tylko byś się tam poddała trzonowaniu.