reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Nie wiem jak ten ale moja teleporada z immunologiem za bagatela 350 PLN wyglądała tak, że miałam wcześniej wysłać do rejestracji mailem wszystkie wyniki badań, które mam - było tego dużo, bo my dostaliśmy skierowanie na badania od ginekologa i same te badania kosztowały kilka tysięcy. Jak do mnie zadzwonił to już po zapoznaniu się z tymi wynikami i je ze mną omawiał plus co proponuje. Na koniec powiedział, że dostanę zalecenia mailem i dostałam rzeczywiście wieczorem maila z receptami i dwustronnym pdfem - dokumentacją medyczną gdzie były wnioski i zalecenia. Tak że mogłam to wydrukować i zanieść ginekologowi do ręki, żeby sobie przeczytał i zastosował.
Właśnie miałam podobna propozycje dla @LadyCaro ale byłam pochłonięta rysowaniem trzonów na ścianie dla @pluto_nova 🤗

reklama
Wiesz jak jest…

puu.gif
Jak w tym powiedzeniu: ręka, noga, mózg na ścianie 😁 pan by nie trafił do kubeczka

no z tym, że ja prawie żadnych badań nie mam, bo tego jst tyle, że na własną rękę bym zbankrutowała... więc mam do konsultacji całe 3 wyniki...

reklama
Do góry