reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Nie wiem jak ten ale moja teleporada z immunologiem za bagatela 350 PLN wyglądała tak, że miałam wcześniej wysłać do rejestracji mailem wszystkie wyniki badań, które mam - było tego dużo, bo my dostaliśmy skierowanie na badania od ginekologa i same te badania kosztowały kilka tysięcy. Jak do mnie zadzwonił to już po zapoznaniu się z tymi wynikami i je ze mną omawiał plus co proponuje. Na koniec powiedział, że dostanę zalecenia mailem i dostałam rzeczywiście wieczorem maila z receptami i dwustronnym pdfem - dokumentacją medyczną gdzie były wnioski i zalecenia. Tak że mogłam to wydrukować i zanieść ginekologowi do ręki, żeby sobie przeczytał i zastosował.
Właśnie miałam podobna propozycje dla @LadyCaro ale byłam pochłonięta rysowaniem trzonów na ścianie dla @pluto_nova 🤗

reklama
Wiesz jak jest…

puu.gif
Jak w tym powiedzeniu: ręka, noga, mózg na ścianie 😁 pan by nie trafił do kubeczka

no z tym, że ja prawie żadnych badań nie mam, bo tego jst tyle, że na własną rękę bym zbankrutowała... więc mam do konsultacji całe 3 wyniki...

reklama
Do góry