LadyCaro
Fanka BB :)
ja sama nie wiem. Chce tylko żeby mi coś dał na te przeciwciała i ewentualnie zlecił więcej badań.Weź sobie przeanalizuj o co zapytać przez te cenne minuty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja sama nie wiem. Chce tylko żeby mi coś dał na te przeciwciała i ewentualnie zlecił więcej badań.Weź sobie przeanalizuj o co zapytać przez te cenne minuty
nie mówię, że kobiety nie rysują, ale faceci z większą częstotliwością to robią i do tego rysunki są wzbogacone kilkoma kroplami wytryskuKurde ja mam Bożenę, a zdarzyło i się narysować trzona w zeszycie u koleżanki
nie no bo z drugiej strony, ta immuno co mi podesłała jedna z Was brała prawie połowę mniej i skoro była spoko to może nie ma co się porywać..Eeeej, żadnych wątpliwości!
Nie wiem jak ten ale moja teleporada z immunologiem za bagatela 350 PLN wyglądała tak, że miałam wcześniej wysłać do rejestracji mailem wszystkie wyniki badań, które mam - było tego dużo, bo my dostaliśmy skierowanie na badania od ginekologa i same te badania kosztowały kilka tysięcy. Jak do mnie zadzwonił to już po zapoznaniu się z tymi wynikami i je ze mną omawiał plus co proponuje. Na koniec powiedział, że dostanę zalecenia mailem i dostałam rzeczywiście wieczorem maila z receptami i dwustronnym pdfem - dokumentacją medyczną gdzie były wnioski i zalecenia. Tak że mogłam to wydrukować i zanieść ginekologowi do ręki, żeby sobie przeczytał i zastosował.no co ja Wam poradzę, tak kosztuje. Ale właśnie nabrałam wątpliwości czy to jest tego warte
no co ja Wam poradzę, tak kosztuje. Ale właśnie nabrałam wątpliwości czy to jest tego warte
W sumie, żeby Cię trochę pocieszyć to ja zapłaciłam dzisiaj tysiaka za 10 minutowy zabiegja sama nie wiem. Chce tylko żeby mi coś dał na te przeciwciała i ewentualnie zlecił więcej badań.
napewno faceci rysują tam trzony - to normalne zachowanie płci męskiej
A można go tak przechytrzyć żeby mu wysłać wyniki na maila i potem rozmowę zacząć od tego, że wysłałam panu na maila wyniki i ....ja sama nie wiem. Chce tylko żeby mi coś dał na te przeciwciała i ewentualnie zlecił więcej badań.
Takie coś to ja rozumiemNie wiem jak ten ale moja teleporada z immunologiem za bagatela 350 PLN wyglądała tak, że miałam wcześniej wysłać do rejestracji mailem wszystkie wyniki badań, które mam - było tego dużo, bo my dostaliśmy skierowanie na badania od ginekologa i same te badania kosztowały kilka tysięcy. Jak do mnie zadzwonił to już po zapoznaniu się z tymi wynikami i je ze mną omawiał plus co proponuje. Na koniec powiedział, że dostanę zalecenia mailem i dostałam rzeczywiście wieczorem maila z receptami i dwustronnym pdfem - dokumentacją medyczną gdzie były wnioski i zalecenia. Tak że mogłam to wydrukować i zanieść ginekologowi do ręki, żeby sobie przeczytał i zastosował.