reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Ja chyba zaczynam pierwszy cykl po pauzie od bezowulacyjnego! 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ No chyba że testy owulacyjne pierwszy raz od 8 miesięcy nie wychwyciły peaku bo po wykresie widać że może coś jest na rzeczy? (Też dopiero zaczynam mierzenie)
Masz spadek czyli jakby podejście do owulacji się szykuje. Możesz jeszcze nie mieć piku. Ja tak miewam, że u mnie pik jest nagle, najpierw blade a potem sru ciemna krecha już na temperaturze wyższej od spadku...
jakbyś miała bezowulacyjny to wyjdzie dalej bo się wypłaszczy tempka i nie będzie skoków w górę gwałtownych...

reklama
Oki dzięki dziewczyny, to jeszcze zobaczymy ale kurde zawsze najpóźniej miałam pik 14dc i od razu owu a teraz 15dc i nic. Wydluzylam cykl chyba w sposób którego nie chciałam 🤦🏻‍♀️🤡

jeśli wyższa będzie się utrzymywać przez conajmniej 3 dni, nie zawsze jest spadek na owulację - zaraz Ci pokażę
tzn. tak jest po owu, owulacja może być na spadek, niektórzy mają dopiero na pierwszym wzroście po spadku, to akurat indywidualna sprawa, dopiero jak się utrzymają wzrosty to wtedy widać - wcześniej oszacować kiedy owu jest cieżko

jeśli wyższa będzie się utrzymywać przez conajmniej 3 dni, nie zawsze jest spadek na owulację - zaraz Ci pokażę
tzn. tak jest po owu, owulacja może być na spadek, niektórzy mają dopiero na pierwszym wzroście po spadku, to akurat indywidualna sprawa, dopiero jak się utrzymają wzrosty to wtedy widać - wcześniej oszacować kiedy owu jest cieżko
Masakra :D przerasta mnie to

Przykład nr 1: owulacja nie była na spadek, a dzień po

Załączniki

• IMG_5001.jpeg
    IMG_5001.jpeg
    61,7 KB · Wyświetleń: 50
Przykład nr 3: nie wiadomo kiedy owu (mogła być na spadek, a mogła dzień po na pierwszy wzrost). Tego się nie dowiemy, bo w tym cyklu była ciąża 😂

Załączniki

• IMG_5003.jpeg
    IMG_5003.jpeg
    59,9 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry