reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Jeśli o dietę pytasz to bardzo dobrze. Wyniki zrobię od nowego cyklu, bo ten zaczął się tak niespodziewanie, że nie ogarnęłam. Wtedy dowiem się czy jest lepiej. Ale ostatnio jak robiłam to była poprawa. W ogóle mój mózg przestawił się tak, że nie odczuwam, że jestem na diecie. Tak jem i już 😊

Nie jestem w stanie Was nadrobić, bo ostatnie dni w pracy to był jakiś koszmar. Wczoraj siedziałam przy kompie do 1 w nocy, a dzisiaj od 6 już jestem w pędzie. Nie mam kiedy Was czytać 😣

reklama
Ja to bym najchętniej próbowała przez 3 dni z rzędu ale wiem że mój nie da rady tak. Macie czasem tak że macie poczucie zmuszania swojego faceta do seksu podczas starań ?

Miłego piątkowego wieczoru dziewczyny! Ja już nerwowo tupie nóżka kiedy będzie społecznie akceptowalne otworzyć winko 🍷😅⏳

reklama
Do góry