reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Forma żartu i dużo dystansu ;) Zawsze staram się znaleźć jakiś pozytyw sytuacji i widzieć szklankę do połowy pełną, a nie pustą ;)Jak nie zaoszczędzenie kasy to czasu na szukanie i wybieranie prezentu. Dla mnie to zawsze wyzwanie jak wejście na Everest.
Znam przypadek urodzonej 6.12 więc urodziny i mikołaj w jednym. Poznała się z partnerem w ten dzień, zaręczyli się 6.12i jej decyzją był ślub 6.12 Wyobrażasz sobie takie combo? :D

Nie bo kocham diamenty :)

Marilyn Monroe Vintage GIF

reklama
Od tej laparo z drożnością mam jakiś dziwny śluz podczas płodnych. Zawsze miałam po okresie kremowy i potem jak białko kurzego jaja, wręcz idealny. Znowu zaczynają mi się płodne i znowu to samo czyli śluz niby trochę ciągnący ale mętny.. i czasami jest ciągnący a czasem taki kremowy. Coś mi się z tym popie*doliło a to nie ułatwi na pewno plemnikom 🥲

Dziewczyny czy Miovella Nac może wpłynąć na produkcje pęcherzyków dodatkowych? W sensie na "mnoga" owulacje.

@hachette Cos juz wiadomo o maluszkach?
Mamy 6 prawidłowo podzielonych w czwartej dobie 🥹🥹 embrio mówi, ze mam się nie martwić bo wyglądały bardzo dobrze i liczy, ze wszystkie do jutra, najpóźniej pojutrze dojdą do blastki, dwa mamy leniuszki i te może przeciągną do szóstej doby do mrożenia ale to jutro będziemy wiedzieć więcej. jak zostaną z nami wszystkie to nie wiem, na kolanach do lichenia chyba dojde

reklama
Zaraz wszystko nadrobię ale zobaczyłam nazwisko lekarza, powiedz mi, kiedy byłaś na wizycie? Ja chciałam się zapisać to na ten rok już nie ma miejsc 😬😬
to w zeszłym roku było 😝 Ale wtedy było tak, że co 3 miesiące otwierali zapisy na kolejne 3 i akurat się załapałam

Do góry