reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Składniki odżywcze 1 kapsułka z witaminami i minerałami:

• Kwas foliowy 800 µg (L-metylofolian wapnia 400 µg + Kwas pteroilomonoglutaminowy400 µg 400 µg) 400%*
  • Witamina D 50 µg (2000 j.m) 1000%*
  • Witamina B12 2,6 µg 104%*
  • Witamina B6 1,9 mg 136%*
  • Jod 200 µg 133%*
  • Cholina 130 mg -
Składniki odżywcze 1 kapsułka z DHA:

• DHA 300 mg
  • EPA 30 mgp
właśnie ja biorę ten z Pueria Uno i chyba muszę przestać bo tam jest z tego co czytam zwykły i metylowany i niestety ten zwykły wciąż podbija mi kwas foliowy grubo ponad normę. To możliwe?

Ja pitolę kurła mać codzień kreski są.... jaki ten marzec płodny podobnie jak kocie marcowanie 😁😂😁🥀🌷🌻
Trzymam kciuki za wszystkie kreski z efektem plusowej bety ✊✊🥰😍🥀
Mnie pink tez oszukał, wrociłam z zerową betą zszokowana... ale moze u Ciebie akurat mocz byl juz nadmiernie rozcieńczony i stąd negatyw.✊✊

Ostatnia edycja:
Kobietki wszystkiego najlepszego ❤️

Załączniki

• 41BFD658-3343-4EE6-B371-B87D59E94C44.jpeg
    41BFD658-3343-4EE6-B371-B87D59E94C44.jpeg
    26,9 KB · Wyświetleń: 86
Dziewczyny 🥺 ja wiem, że dziś jeszcze nie jest moja kolej i że robiłam betę w poniedziałek i była <0,20 ale czy myślicie, że to może być chichot losu?🥺 kreska pojawiła się natychmiast, test moczony w kubku. Z przyzwyczajenia jednak od razu wylałam sisiuśki i teraz czekam aż mi się nowe zbiorą 🫣
Jedz prędziutko na bete !!! Trzymam kciuki mocno !!
Bede czekać na Twoje wyniki 🤞🤞🤞🥰🥰

Heloł! Powołuję komisję kreski, która ch widać 🤣 ale jak stary coś widzi to może coś się wykluje 🤪 niby o 23 dopiero będzie 48h od tego mojego plamienia na papierze, także wieczorem jeszcze nasikam i w trakcie dnia milion razy 😂 Do 11go jeszcze czas. Obudziłam się zaś z tym dziwnym bólem głowy 😒 Trzymajta kciuki 😄 ps. podchodzę do tematu na spokojnie, bez podniety… ale ma któraś jakiś przyspieszacz rośnięcia bety? 😂😂
Kochane też tak macie przy testach?
looking season 7 GIF by Portlandia

@LadyCaro tak myśle o Tobie i Twoich plamieniach.
Nie chciałaby może iść do innego ginekologa skonsultować to ? Może będzie miał inne ,,pomysły” lub sposoby na to 🧐
Męczysz się tylko niepotrzebnie a może jest to jakas blacha przyczyna.

reklama
Do góry