Brownie1992
Moderator
Jakoś to poszlo. Kiedyś temu bakowi opowiem jak musiałam sie poświęcaćta krew to może było zagniezdżenie takie wczesne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakoś to poszlo. Kiedyś temu bakowi opowiem jak musiałam sie poświęcaćta krew to może było zagniezdżenie takie wczesne
właśnie ja biorę ten z Pueria Uno i chyba muszę przestać bo tam jest z tego co czytam zwykły i metylowany i niestety ten zwykły wciąż podbija mi kwas foliowy grubo ponad normę. To możliwe?Składniki odżywcze 1 kapsułka z witaminami i minerałami:
Składniki odżywcze 1 kapsułka z DHA:
- Kwas foliowy 800 µg (L-metylofolian wapnia 400 µg + Kwas pteroilomonoglutaminowy400 µg 400 µg) 400%*
- Witamina D 50 µg (2000 j.m) 1000%*
- Witamina B12 2,6 µg 104%*
- Witamina B6 1,9 mg 136%*
- Jod 200 µg 133%*
- Cholina 130 mg -
- DHA 300 mg
- EPA 30 mgp
Jedz prędziutko na bete !!! Trzymam kciuki mocno !!Dziewczyny ja wiem, że dziś jeszcze nie jest moja kolej i że robiłam betę w poniedziałek i była <0,20 ale czy myślicie, że to może być chichot losu? kreska pojawiła się natychmiast, test moczony w kubku. Z przyzwyczajenia jednak od razu wylałam sisiuśki i teraz czekam aż mi się nowe zbiorą
Kochane też tak macie przy testach?Heloł! Powołuję komisję kreski, która ch widać ale jak stary coś widzi to może coś się wykluje niby o 23 dopiero będzie 48h od tego mojego plamienia na papierze, także wieczorem jeszcze nasikam i w trakcie dnia milion razy Do 11go jeszcze czas. Obudziłam się zaś z tym dziwnym bólem głowy Trzymajta kciuki ps. podchodzę do tematu na spokojnie, bez podniety… ale ma któraś jakiś przyspieszacz rośnięcia bety?
Oczywiście, ogolnie tracę pół dnia, bo ciągle chodzę z testem do okna i wypatruje, odrywając się co chwila od obowiązków.Kochane też tak macie przy testach?
Jadę zaraz na zakupy to kupię inne testy tez śle chyba dopiero na wieczór zrobięJak tak czytam Was od początku marca to sama mam ochotę zrobic test a ovu jeszcze nie było.... boję się ze nie zdążę na tą falę pozytywów
@997tenNumerToKlopoty zrob inny test, coś dostrzegam ale czy to to