reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Załączniki

• IMG20230307202443.jpg
    IMG20230307202443.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 140
reklama
Dziewczyny moje wyniki z 4 dc.
Testosteron mi się trochę obniżył, 3 miesiące temu miałam 5.8 przy normie do 3.8 ale jest ponad normę.
Gin nie kazała się tym martwić, bo do owulacji dochodzi, i poza tym mam nadwagę, czytałam , że może być podwyższony.
Jeśli ktoś coś, chcę się odnieść, to bardzo proszę.

Załączniki

• Screenshot_20230307_094321_Drive.jpg
    Screenshot_20230307_094321_Drive.jpg
    85,9 KB · Wyświetleń: 63
Kurde laski, ale dowaliłam 🤣🤣
Z seksu nici !
Myślę sobie owu się zbliża, więc za radą @Bolilol zaciągnę męża wcześniej do łóżka. Więc oznajmiłam mu, że idę się kąpać i może coś pooglądamy w łóżku (myśląc w duchu o bara bara🤣)
Więc idę się kąpać, a przy okazji szybkie odświeżenie fryzury Bożeny. Rachu ciachu rachu ciachu zadowolona jadę równo. No i co? I chlas. Bożena ujebana. Więc teraz siedzę z zakrawioną piczą 🤣🤣
To dobry znak. Bożena krwawi teraz więc później już nie będzie 😌😏 przecież to niemożliwe żeby w jednym cyklu zdrowa Bożena krwawiła dwa razy 😏😌
You Know It GIF by MOODMAN

A ja przed porodem polecam zmierzyć sobie miednicę. I to serio - wiele kobiet jest zmuszanych do SN bo przecież da radę i często kończy się to cesarką i potem okazuje się, że miednica ma po prostu za małe wymiary choć na to nie wygląda. Wbrew pozorom, nawet te kobiety, które przed ciążą miały troszkę więcej kg mogą mieć ją mniejszą 😕

Kurde laski, ale dowaliłam 🤣🤣
Z seksu nici !
Myślę sobie owu się zbliża, więc za radą @Bolilol zaciągnę męża wcześniej do łóżka. Więc oznajmiłam mu, że idę się kąpać i może coś pooglądamy w łóżku (myśląc w duchu o bara bara🤣)
Więc idę się kąpać, a przy okazji szybkie odświeżenie fryzury Bożeny. Rachu ciachu rachu ciachu zadowolona jadę równo. No i co? I chlas. Bożena ujebana. Więc teraz siedzę z zakrawioną piczą 🤣🤣
klej plasterek i jazda!

@Lady With Cats zadowolona z wagi?
Pomyślałam o Tobie jak na nią weszłam.
Takiej wagi jak teraz nie miałam nigdy, nawet załączę Wam screeny.
Tylko co z tego skoro organizm nie działa jak powinien😞. Przykro mi, że się starałam, a chooy z tego wyszło w istocie.

Załączniki

• 4239B37C-F5B6-437A-8F8F-3871A15AE9BC.png
    4239B37C-F5B6-437A-8F8F-3871A15AE9BC.png
    73,1 KB · Wyświetleń: 104
  • 87F5E55A-9353-470E-9A82-34D230637B61.png
    87F5E55A-9353-470E-9A82-34D230637B61.png
    52,6 KB · Wyświetleń: 102
  • 530B49E3-920E-4E51-B1D6-87A8ADF8D914.png
    530B49E3-920E-4E51-B1D6-87A8ADF8D914.png
    40,7 KB · Wyświetleń: 103
@Lady With Cats zadowolona z wagi?
Pomyślałam o Tobie jak na nią weszłam.
Takiej wagi jak teraz nie miałam nigdy, nawet załączę Wam screeny.
Tylko co z tego skoro organizm nie działa jak powinien😞. Przykro mi, że się starałam, a chooy z tego wyszło w istocie.
Pięknie :) Wierzę, że Twój organizm niedługo się ogarnie i zobaczymy tutaj Twoje dwie kreski :)

reklama
Do góry