Nasturtium
Fanka BB :)
Apropo pękania pęcherzyków, a raczej nie pękania- to jednym z powodów jest na pewno przysadka, jakie mogą być inne przyczyny? Nie czytam internetów, więc.... .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo szybko u Was poszło.....Super.A jak tam mój ulubieniec Harvey? Dawno go nie widziałam
Pierwszą ever wizytę mieliśmy 20.01 wiec do dziś mamy 6 tyg i 3 dni
nie chcesz wiedzieć Robi za gramofonA jak tam mój ulubieniec Harvey? Dawno go nie widziałam
Pierwszą ever wizytę mieliśmy 20.01 wiec do dziś mamy 6 tyg i 3 dni
No podobno w owu się powinno czuć przypływ energii itepe. Tak mi kiedyś mówiły internety, ale nie weryfikowałam tych teorii.;-p.O Jezu, udało mi się zmotywować i zrobiłam 40 minut treningu przez jutubem. W ogóle muszę się przyjrzeć, bo przed owulacją to miałam power na tych treningach na teraz tak od weekendu strasznie męczę i nie mam siły. Ciekawe czy to zależne od cyklu?
I podczas pajacykó cyce bolały, więc prog idzie w górę
Ja w ostatnim cyklu w poniedziałek miałam pęcherzyk 18 mm, a pękł dopiero w piątek wieczorem przy wielkości 25 mm, więc szanse masz spore@Kaala sciskam mocno i gratuluje sercem całym.
Ode mnie info, ze wymusilam monitoring w Medicoverze i mam pęcherzyk 19cm, wiec pewnie dziś albo jutro pęknie, wiec dupa blada w tym miesiącu znowu (((( chociaż jeszcze liczę, ze dotrwa do wtorku /srody i uda się poseksic w środę.
A teraz jadę na spotkanie z terapeutka, która specjalizuje się w niepłodności. Zobaczymy…
Gin znowu powiedział, ze pięknie wszystko wyglada ;((( taka ładna macica się marnuje.
Ty to jedziesz jak czołg z tymi treningamiO Jezu, udało mi się zmotywować i zrobiłam 40 minut treningu przez jutubem. W ogóle muszę się przyjrzeć, bo przed owulacją to miałam power na tych treningach na teraz tak od weekendu strasznie męczę i nie mam siły. Ciekawe czy to zależne od cyklu?
I podczas pajacykó cyce bolały, więc prog idzie w górę
Jezzzzzuuuu, jaki on jest piękny, te oczy.....nie chcesz wiedzieć Robi za gramofon
O, daj znać co Ci powie terapeutka.@Kaala sciskam mocno i gratuluje sercem całym.
Ode mnie info, ze wymusilam monitoring w Medicoverze i mam pęcherzyk 19cm, wiec pewnie dziś albo jutro pęknie, wiec dupa blada w tym miesiącu znowu (((( chociaż jeszcze liczę, ze dotrwa do wtorku /srody i uda się poseksic w środę.
A teraz jadę na spotkanie z terapeutka, która specjalizuje się w niepłodności. Zobaczymy…
Gin znowu powiedział, ze pięknie wszystko wyglada ;((( taka ładna macica się marnuje.
Słodziak cioci, obcielas mu jajca?!nie chcesz wiedzieć Robi za gramofon
dziwne te hiszpańskie psy