pluto_nova
Moderator
czyli harmonia zachowanakiedruję się zasadą 80 na 20 - Tu poćwiczę, tam się nawpierdalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli harmonia zachowanakiedruję się zasadą 80 na 20 - Tu poćwiczę, tam się nawpierdalam
To jak segzu nie było to cionsz murowany.były ale nie było segzu
jak to tak?były ale nie było segzu
No mój jak jest upojony to w sumie też dętka. Ale jak się uprę to próbuje mi dogodzić wyjątkowo, więc może prokreacyjne nie jest, ale fajnie.jak to tak?
W życiu nie jadłam tatara!W końcu sobie zmajstrowałam tego tatara, jem póki mogę bo przecież na pewno zaraz wysikam dwie kreski
z tego wszystkiego zapomniałam, że faceci też mogą pićNo mój jak jest upojony to w sumie też dętka. Ale jak się uprę to próbuje mi dogodzić wyjątkowo, więc może prokreacyjne nie jest, ale fajnie.
dokładnie, jedz póki możesz!W końcu sobie zmajstrowałam tego tatara, jem póki mogę bo przecież na pewno zaraz wysikam dwie kreski
No no, i to całkiem sporo. Chociaż mój ma słabszą głowę niż ja .z tego wszystkiego zapomniałam, że faceci też mogą pić
W kolejce po zdrowie nie stałam, ale za to po mocną głowę tak, chociaż akurat wolałabym mieć słabszą.No no, i to całkiem sporo. Chociaż mój ma słabszą głowę niż ja .