Nasturtium
Fanka BB :)
Aaaaaaa
Nie mam proseczjo, ale wznoszę toast kakao!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaaaa
właśnie zamówiłam frytki z maca w intencji, żeby się trzymał mocno!Teraz powtórka w środę i wszystko będzie wiadomo zrobiłam tez dziś test ale Wam nie pokazałam żeby nie robić z siebie wariatki wiec tak wyglada moj pink przy becie 10, do Twojego @pluto_nova sie nie umywa
bo Twój pewnie z shopee, a mój z aptekiTeraz powtórka w środę i wszystko będzie wiadomo zrobiłam tez dziś test ale Wam nie pokazałam żeby nie robić z siebie wariatki wiec tak wyglada moj pink przy becie 10, do Twojego @pluto_nova sie nie umywa
Kakao to ja chyba dziś wzniose jak wrócę do domu! Znakomity pomysłAaaaaaa
Nie mam proseczjo, ale wznoszę toast kakao!
Doczekałam. Chcieli kupić dziecko od laski udającej ciążę, ostatecznie facet kupił babce pieska.Na pewno jakieś cudowne zioła jej pomogą. Szkoda, że nie doczekałaś finiszu.
Zagdza się, z szopi, z tych czasów kiedy można było kupić 30 pinkow po 1,5zl sztbo Twój pewnie z shopee, a mój z apteki
no i wszystko jasneZagdza się, z szopi, z tych czasów kiedy można było kupić 30 pinkow po 1,5zl szt
Pij na zdrowie .Kakao to ja chyba dziś wzniose jak wrócę do domu! Znakomity pomysł