AScarlett
Moderator
Wszystkie jestesmy ciekaweDokładnie , cień to cień. Można gdybać czy to cionsz czy to fabryczne.
Beta prawdę powie.
Ja już nie mogę się swojej doczekać , jestem bardzo ciekawa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkie jestesmy ciekaweDokładnie , cień to cień. Można gdybać czy to cionsz czy to fabryczne.
Beta prawdę powie.
Ja już nie mogę się swojej doczekać , jestem bardzo ciekawa
Patrzę na wasze wykresy za każdym razem i ni cholerę nie wiem o co kamanJa liczę na owu dzisiaj, chociaż mam tak porypaną temperaturę w tym cyklu, że nie wiem, czy to się będzie dało zobaczyć takich rozjazdów w pierwszej fazie jeszcze nie miałam
tylko ten Twój pierwszy był bardzo widoczny, gołym okiem go szło zauważyć, wcale nie trzeba było go wypatrywać więc ja cały czas mam nadzieję, że to nie był dupocien, a cień porządny, który świadczy o czymś dobrymJa nigdy nie wypatruje cieni.
W tym cyklu po prostu są bardzo widoczne, zawsze patrzyłam na test : biało i do śmietnika . Teraz mi odjebalo i nawet w koszu grzebałam
Ooo...co to za rollercoasterJa liczę na owu dzisiaj, chociaż mam tak porypaną temperaturę w tym cyklu, że nie wiem, czy to się będzie dało zobaczyć takich rozjazdów w pierwszej fazie jeszcze nie miałam
Ja mam tak samo, okres około potencjalnej owulacji jest dlaJa dziś 13 dc, rano był spadek temperatury, więc chciałam działać, ale się nie udało, a do środy męża nie będzie, więc znów się nie udało przez brak seksu (w sobotę ostatni) ;D jprdl. Chociaż test owulacyjny negatywny wczoraj... spróbuję się wbić do gina na pakiet, żeby podejrzał, co tam u jajników... może jeszcze dojrzewają sobie jajka... proszę pękać dopiero w środę w nocy!
Powiem Wam, że najbardziej z całego cyklu stresuje mnie okres okołoowulacyjny ;D a to chyba niezbyt dobrze
Wiele bym za to dała . Tylko żeby to działało na „już”, a nie, że pęknie w jakimś tam przedziale czasowym.Czy w dobie współczesnej medycyny i technologii AI naprawdę nie można stworzyć apki, dzięki której będzie pękać pęcherzyk kiedy chcemy?