pluto_nova
Moderator
rozpoczęya trzonowaniemJak niedziela Dziewczyny?
@Aczkolwiek@to_na_pralkę nie pytam, tu to wiem, że endorfiny .
@Kaala jak się czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rozpoczęya trzonowaniemJak niedziela Dziewczyny?
@Kaala jak się czujesz?
O tak, pamiętam ten AvatarJa jeszcze @HeraUnique pamiętam z ukrycia
ja też badań nie podsunę ale nam androlog powiedział, że przy kiepskim nasieniu co 2-3 dni, nie codziennie i nie celować tylko w owulację. Staramy się zatem do tego stosować aczkolwiek ostatnio czułam takie pożądanie, że było i dwa dni z rzęduDziewczyny, był tu wielokrotnie poruszany temat częstotliwości stosunków w staraniach: czyli czy lepiej codziennie, czy co dwa dni.
Czy ktoś ma może jakieś naukowe źródła wiedzy na ten temat?
Pamiętam, że coś było o japońskich naukowcach ale nie mogę znaleźć badań, więc jeżeli któraś z Was by coś miała, to będę wdzięczna za podrzucenie
Edit: a, bo nie napisałam, chodzi o badania dotyczące jakości nasienia
U mnie pewnie byłoby podobnie, ale Stary zobaczył, że mam majtki, więc nic nie było. Chociaż już chyba okres się skończył, ale profilaktycznie jeszcze dupę zakrywam. Co więcej pochodzę w majtkach to znowu mam objawy infekcji, majtki są nie dla mnie .rozpoczęya trzonowaniem
I ja te 2 kreski po 7 latach starań w styczniu wysikialam zycze Wam jak najszybszych 2 kresek i szczesliwych rozwiązańJa jeszcze @HeraUnique pamiętam z ukrycia
No pewnie, to japoński doktor koreańskiego pochodzenia, nazywa się jakoś... dr Najaja WskakujDziewczyny, był tu wielokrotnie poruszany temat częstotliwości stosunków w staraniach: czyli czy lepiej codziennie, czy co dwa dni.
Czy ktoś ma może jakieś naukowe źródła wiedzy na ten temat?
Pamiętam, że coś było o japońskich naukowcach ale nie mogę znaleźć badań, więc jeżeli któraś z Was by coś miała, to będę wdzięczna za podrzucenie
Edit: a, bo nie napisałam, chodzi o badania dotyczące jakości nasienia
Z tym nie celowaniem w owu to chyba generalnie też chodzi o to żeby plemniory były w stałym ruchu, żeby nie robić dłuższych „przestojów”.ja też badań nie podsunę ale nam androlog powiedział, że przy kiepskim nasieniu co 2-3 dni, nie codziennie i nie celować tylko w owulację. Staramy się zatem do tego stosować aczkolwiek ostatnio czułam takie pożądanie, że było i dwa dni z rzędu
Dziękuje ze pytaszJak niedziela Dziewczyny?
@Kaala jak się czujesz?
Ja Ciebie nie kojarzę, jestem tu za krótko, ale gratuluję wytrwałości!I ja te 2 kreski po 7 latach starań w styczniu wysikialam zycze Wam jak najszybszych 2 kresek i szczesliwych rozwiązań