reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Oni chyba tak mówią bo dają sobie zapas ale myślę że jest spora szansa na dziś :)

Ja jednak siknelam 😅 oczywiście biało. Pierwszy raz robiłam strumieniowy i do dupy ta szybka, miała jakiegoś okruszka który rzucał cień że już wyglądało jakby się coś zaczęło wybijać :p ale jak się przyjrzałam to widzę że ta kropka w zależności od kąta trzymania sobie rzuca jakieś głupie cienie. Jak go rozebrałam to biało :p
Ja miałam tak samo miesiąc temu! Na pewniaka ze poszłam na bhcg hahaha się ***** zdziwiłam 🤣 nawet mój mąż widział ten cień! A to szybka..

reklama
Nie planujemy wcale. Tzn. nie wykluczam, że może kiedyś, ale jesteśmy razem prawie 14 lat i nie ma to dla nas najmniejszego znaczenia.
My w sumie wzięliśmy ślub tylko dla formalności .
Ależ to była zajebista impreza . Z chęcią bym powtórzyła.
jeżeli nie chcecie wielkiego wesela żadnej imprezy to może po prostu ślub cywilny ?

Męczy mnie od dłuższego czasu pewna sprawa. Z partnerem nie mamy ślubu i ślub nie jest w planach. Czy któraś z Was też jest w takiej sytuacji? Wszystkie tutaj planujemy dzieci i zastanawiam się czy któraś z Was z jakiś sposób regulowała prawnie dostęp partnera do informacji medycznej itp.?
My nie mamy ślubu i nie planujemy.

My w sumie wzięliśmy ślub tylko dla formalności .
Ależ to była zajebista impreza . Z chęcią bym powtórzyła.
jeżeli nie chcecie wielkiego wesela żadnej imprezy to może po prostu ślub cywilny ?
Mój chciałby dużą imprezę. Dla mnie jeśli on chce dużą imprezę to będzie na niej sam, bo ja ucieknę i schowam się do szafy.
Poza tym my mało imprezowi pod tym kątem jesteśmy (w sensie takie tańczone imprezy typu wesela nas nie bawią, moglibyśmy za to w ramach wesela zorganizować koncert metalowy, na którym chętnie machalibyśmy głowami). Także tego... Żeby nie iść na kompromis, który skończyłby się małym przyjęciem i żadna ze stron nie byłaby usatysfakcjonowana to uznaliśmy, że dobrze jest jak jest.

reklama
Do góry