reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Kurła nie trzeba było od tego zacząć???🙄😂

Oj mniaammmm może i ja sobie dziś zrobię! :) tez zawsze robię dwie, jedna jest dla nas a druga „na wydanie” 😀

Dupek w tabsach 2x dziennie, cyclogest w globulkach pro vag 2x dziennie i prolutex w zastrzyku raz dziennie, wiec brakuje tylko żebym do dupy musiała sobie coś wkładać i mielibyśmy kompleeeet 🤡😂

Ola a jak Twój młody? W połowie lutego miał mieć badania?
Z dystansem do tego podchodzę. Dlatego najpierw chciałam zobaczyć jakoms ,,kreseczkę” a później jechać na bete .
Ale myśle ze tyle testów nie zrobiłoby mnie ciulaka . Chociaż z moim szczęściem 🤷‍♀️😂

reklama
Pani z labu powiedziała ze wyniki będą w pon po 15 🤦‍♀️
Kto robił badania w diagnostyce w sobotę i wyniki miał w sobotę ?
Oni chyba tak mówią bo dają sobie zapas ale myślę że jest spora szansa na dziś :)

Ja jednak siknelam 😅 oczywiście biało. Pierwszy raz robiłam strumieniowy i do dupy ta szybka, miała jakiegoś okruszka który rzucał cień że już wyglądało jakby się coś zaczęło wybijać :p ale jak się przyjrzałam to widzę że ta kropka w zależności od kąta trzymania sobie rzuca jakieś głupie cienie. Jak go rozebrałam to biało :p

Oni chyba tak mówią bo dają sobie zapas ale myślę że jest spora szansa na dziś :)

Ja jednak siknelam 😅 oczywiście biało. Pierwszy raz robiłam strumieniowy i do dupy ta szybka, miała jakiegoś okruszka który rzucał cień że już wyglądało jakby się coś zaczęło wybijać :p ale jak się przyjrzałam to widzę że ta kropka w zależności od kąta trzymania sobie rzuca jakieś głupie cienie. Jak go rozebrałam to biało :p
Mam nadzieje ze będą dzisiaj bo chce wiedzieć na czym stoję.

No te testy z szybka maja to do siebie ze czasami jest jakas ryska i ciężko się przez to patrzy .
Ty jeszcze mam dużo czasu do testowania , także na spokojnie 🥰

Ściska mnie w żołądku od tego wszystkiego.
Dobrze ze zaraz gości mamy to nie będę tak rozmyślać

@Kaala jak Ci wyjdzie z tego cionsz, to się wszystkie zapisujemy do tej poradni co Ty i @Lady With Cats, bo to by oznaczało, że ma zajebista skuteczność, wystarczy się zapisać 😂
No widzisz, i nie trzeba nic robić.

Wystarczy się tylko umówić i czekać na cionsz xD. Wystarczył miesiąc od momentu zapisu i beta sama przyrasta 😁. Cud.

@Kaala , trzymam kciuki✊🏼🍀!

reklama
Męczy mnie od dłuższego czasu pewna sprawa. Z partnerem nie mamy ślubu i ślub nie jest w planach. Czy któraś z Was też jest w takiej sytuacji? Wszystkie tutaj planujemy dzieci i zastanawiam się czy któraś z Was z jakiś sposób regulowała prawnie dostęp partnera do informacji medycznej itp.?
Nie planujecie ślubu wcale czy tylko nie w tym momencie?

Do góry