reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Kurła nie trzeba było od tego zacząć???🙄😂

Oj mniaammmm może i ja sobie dziś zrobię! :) tez zawsze robię dwie, jedna jest dla nas a druga „na wydanie” 😀

Dupek w tabsach 2x dziennie, cyclogest w globulkach pro vag 2x dziennie i prolutex w zastrzyku raz dziennie, wiec brakuje tylko żebym do dupy musiała sobie coś wkładać i mielibyśmy kompleeeet 🤡😂

Ola a jak Twój młody? W połowie lutego miał mieć badania?
Z dystansem do tego podchodzę. Dlatego najpierw chciałam zobaczyć jakoms ,,kreseczkę” a później jechać na bete .
Ale myśle ze tyle testów nie zrobiłoby mnie ciulaka . Chociaż z moim szczęściem 🤷‍♀️😂

reklama
Pani z labu powiedziała ze wyniki będą w pon po 15 🤦‍♀️
Kto robił badania w diagnostyce w sobotę i wyniki miał w sobotę ?
Oni chyba tak mówią bo dają sobie zapas ale myślę że jest spora szansa na dziś :)

Ja jednak siknelam 😅 oczywiście biało. Pierwszy raz robiłam strumieniowy i do dupy ta szybka, miała jakiegoś okruszka który rzucał cień że już wyglądało jakby się coś zaczęło wybijać :p ale jak się przyjrzałam to widzę że ta kropka w zależności od kąta trzymania sobie rzuca jakieś głupie cienie. Jak go rozebrałam to biało :p

Oni chyba tak mówią bo dają sobie zapas ale myślę że jest spora szansa na dziś :)

Ja jednak siknelam 😅 oczywiście biało. Pierwszy raz robiłam strumieniowy i do dupy ta szybka, miała jakiegoś okruszka który rzucał cień że już wyglądało jakby się coś zaczęło wybijać :p ale jak się przyjrzałam to widzę że ta kropka w zależności od kąta trzymania sobie rzuca jakieś głupie cienie. Jak go rozebrałam to biało :p
Mam nadzieje ze będą dzisiaj bo chce wiedzieć na czym stoję.

No te testy z szybka maja to do siebie ze czasami jest jakas ryska i ciężko się przez to patrzy .
Ty jeszcze mam dużo czasu do testowania , także na spokojnie 🥰

Ściska mnie w żołądku od tego wszystkiego.
Dobrze ze zaraz gości mamy to nie będę tak rozmyślać

@Kaala jak Ci wyjdzie z tego cionsz, to się wszystkie zapisujemy do tej poradni co Ty i @Lady With Cats, bo to by oznaczało, że ma zajebista skuteczność, wystarczy się zapisać 😂
No widzisz, i nie trzeba nic robić.

Wystarczy się tylko umówić i czekać na cionsz xD. Wystarczył miesiąc od momentu zapisu i beta sama przyrasta 😁. Cud.

@Kaala , trzymam kciuki✊🏼🍀!

reklama
Męczy mnie od dłuższego czasu pewna sprawa. Z partnerem nie mamy ślubu i ślub nie jest w planach. Czy któraś z Was też jest w takiej sytuacji? Wszystkie tutaj planujemy dzieci i zastanawiam się czy któraś z Was z jakiś sposób regulowała prawnie dostęp partnera do informacji medycznej itp.?
Nie planujecie ślubu wcale czy tylko nie w tym momencie?

Do góry