Avy
Fanka BB :)
Cytologia (ja akurat miałam aktualną, więc dodatkowo nie robiłyśmy), wymaz z szyjki macicy, HBS antygen, anty-HCV, anty-HBC, anty-HIV, WR.A jakie badania , napisz jakbyś mogła?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cytologia (ja akurat miałam aktualną, więc dodatkowo nie robiłyśmy), wymaz z szyjki macicy, HBS antygen, anty-HCV, anty-HBC, anty-HIV, WR.A jakie badania , napisz jakbyś mogła?
Potwierdzam, praca biurowa wcale nie jest taka fajna. Z mężem najlepiej czujemy się na wsi przy pracy w polu a za biurkiem i fizycznie i psychicznie dostajemy w kość. No ale dobrze płacą, więc szkoda zrezygnowaćKibicuje wszystkim bardzo ciepło!
Ja dziś 11dc szkoda, ze przed owu, bo jesteśmy w trakcie prac fizycznych i kartonów i jest dużo bzykanka o dziwo może recepta u nas to porzucić prace biurowe i zająć się praca fizyczna mąż troszkę popracował fizycznie i już libido codziennie i na „robotnika”. Ta praca biurowa dla chłopów to chyba nic dobrego
Jest taki cytat, który bardzo lubię: „najszczęśliwszych ludzi czuc pod koniec dnia w niebie”Potwierdzam, praca biurowa wcale nie jest taka fajna. Z mężem najlepiej czujemy się na wsi przy pracy w polu a za biurkiem i fizycznie i psychicznie dostajemy w kość. No ale dobrze płacą, więc szkoda zrezygnować
Trzymam kciuki za te wszystkie cienie, żeby okazały się bombelkami
Także tego
Kurła nie trzeba było od tego zacząć???Jestem w drodze na bete
Oj mniaammmm może i ja sobie dziś zrobię! tez zawsze robię dwie, jedna jest dla nas a druga „na wydanie”Ja na smuty mam co innego dziś bo ktoś mi ostatnio narobił ochoty
Dupek w tabsach 2x dziennie, cyclogest w globulkach pro vag 2x dziennie i prolutex w zastrzyku raz dziennie, wiec brakuje tylko żebym do dupy musiała sobie coś wkładać i mielibyśmy kompleeeetA teraz też masz jakieś zastrzyki czy leki specjalne?
Ola a jak Twój młody? W połowie lutego miał mieć badania?Trzymam kciuki i czekamy na wyniki!
Ja jestem po ślubie lekko ponad pół roku, a staramy się od 4 lat, razem jesteśmy kilkanaście. Zawsze jak jestem w nowej przychodni czy u nowego lekarza to dostaję kwity do wypełnienia i tam jest czy uprawniam kogoś do dostępu do informacji o moim stanie zdrowia i do dokumentacji, wpisywałam przed ślubem dane i „partner”, teraz po prostu wpisuję dane i „mąż”. Wydaje mi się, ze jeśli nie wyrazisz zgody to nawet po ślubie mąż nie ma dostępu do Twojej dokumentacji (nie mówię o skrajnych sytuacjach i decyzjach). Albo kogoś uprawniasz do dostępu do dokumentacji albo nikogoMęczy mnie od dłuższego czasu pewna sprawa. Z partnerem nie mamy ślubu i ślub nie jest w planach. Czy któraś z Was też jest w takiej sytuacji? Wszystkie tutaj planujemy dzieci i zastanawiam się czy któraś z Was z jakiś sposób regulowała prawnie dostęp partnera do informacji medycznej itp.?
To akurat mam wypisane. Bardziej martwi mnie sytuacja jeśli np. trafię do szpitala to czy partnera wpuszczą i lekarze udzielą mu informacji? Czy te deklaracje złożone w ośrodku zdrowia są gdzieś w systemie widoczne? Wydaje mi się, że nie.Ja jestem po ślubie lekko ponad pół roku, a staramy się od 4 lat, razem jesteśmy kilkanaście. Zawsze jak jestem w nowej przychodni czy u nowego lekarza to dostaję kwity do wypełnienia i tam jest czy uprawniam kogoś do dostępu do informacji o moim stanie zdrowia i do dokumentacji, wpisywałam przed ślubem dane i „partner”, teraz po prostu wpisuję dane i „mąż”. Wydaje mi się, ze jeśli nie wyrazisz zgody to nawet po ślubie mąż nie ma dostępu do Twojej dokumentacji (nie mówię o skrajnych sytuacjach i decyzjach). Albo kogoś uprawniasz do dostępu do dokumentacji albo nikogo
w szpitalu wypełnia się osobne deklaracje. Ja nawet przy drożności wypełniałam kogo upoważniam i kogo w razie wu powiadomić.To akurat mam wypisane. Bardziej martwi mnie sytuacja jeśli np. trafię do szpitala to czy partnera wpuszczą i lekarze udzielą mu informacji? Czy te deklaracje złożone w ośrodku zdrowia są gdzieś w systemie widoczne? Wydaje mi się, że nie.