reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Ja na smuty mam co innego dziś bo ktoś mi ostatnio narobił ochoty 😉

Załączniki

• IMG_7706.jpeg
    IMG_7706.jpeg
    237,7 KB · Wyświetleń: 55
Kurde tyle cieni dzisiaj że może sama sikne xd ale nie no bez sensu, 6-8 dpo dopiero.
To normalna praktyka, nie trafiłaś źle. Lekarz nie odpowiada za anatomię naszych korzeni. Jedne są proste jak drut i ogarnia się je w pół godziny a inne są pokręcone poplątane jak zjeżdżanie w aquaparku i tam wchodzi wyższa gimnastyka i innego rodzaju problemy. No dziwne ale prawdziwe te zasady w cennikach 😖🤷‍♀️.
O widzisz to nie wiedziałam że korzenie mogą być poplątane. To @Nasturtium już mam odpowiedź:)
Jezu ja już nie pamietam co to kac
Ostatnio miałam kaca rok temu na weselu brata , boże ale miałam banie 😂🤭
Przeczytałam "branie" 🤣
Mam zrobić test 10-14dpt (🤣🤣🤣) i jak będzie pozytywny to przyjść na wizytę. Czas płynie jak na tej dziecięcej karuzeli, wiesz, tej z kucykami, wiec jadę i czekam
Vintage Carousel GIF by Brabant in Beelden

No są tam te kreski, ale poprzednio tez były 🤔 to mi przypomina sytuacje lady Caro, gdybyśmy jej nie namówiły żeby pojechała na betę to by nie wiedziała, ze miała biochem. Masz inny test żeby zrobić wieczorem? doczytałam dalej, ze na bhcg jednak nie jedziesz. Ja bym jednak pojechała (ale to ja), bo bilabym się z myślami cały weekend 🙈
A teraz też masz jakieś zastrzyki czy leki specjalne?
@Kaala jak Ci wyjdzie z tego cionsz, to się wszystkie zapisujemy do tej poradni co Ty i @Lady With Cats, bo to by oznaczało, że ma zajebista skuteczność, wystarczy się zapisać 😂
O brzmi jak plan 💪

reklama
Kurde tyle cieni dzisiaj że może sama sikne xd ale nie no bez sensu, 6-8 dpo dopiero.

O widzisz to nie wiedziałam że korzenie mogą być poplątane. To @Nasturtium już mam odpowiedź:)

Przeczytałam "branie" 🤣

A teraz też masz jakieś zastrzyki czy leki specjalne?

O brzmi jak plan 💪
u mnie tak samo jakoś 6-7 dpo a macica musuje jak zła 🤭🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Do góry