Bolilol
Fanka BB :)
tam trzeba mieć adres odpowiedni czy się wszyscy mogą zapisać?To trzymajcie kciuki żeby był cionsz ! Wtedy wszystkie będziemy jak się zapiszecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tam trzeba mieć adres odpowiedni czy się wszyscy mogą zapisać?To trzymajcie kciuki żeby był cionsz ! Wtedy wszystkie będziemy jak się zapiszecie
Czytam: do godzinki, patrzę kiedy, 3 minuty temu. Tyle czekania jeszczeDo godzinki
Wydaje mi się że wszyscy .tam trzeba mieć adres odpowiedni czy się wszyscy mogą zapisać?
Może być i szybciej , stary pojechał a on to jeszcze do hurtowni musi wstąpić tu jeszcze gdzieś .Czytam: do godzinki, patrzę kiedy, 3 minuty temu. Tyle czekania jeszcze
strumieniowe, ale zamiast sikać bezpośrednio lepiej zamoczyc w kubeczkuKtóre pinki są najlepsze
Nie wiem czy to nie dupo cień czy cieństrumieniowe, ale zamiast sikać bezpośrednio lepiej zamoczyc w kubeczku
Czekamy razem z TobąCzekam na pinki
Nie masz testu o wyższej czułości?Nie wiem czy to nie dupo cień czy cień
no właśnie to jest problem na tych płytkowych. A jest szary/biały czy różowy?Nie wiem czy to nie dupo cień czy cień