Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oooo, ktoś tu wsiada na trzonaDziewczyny ja tez dzisiaj wysikalam dwie kreski Nie na tym teście ale zawsze coś
a robiłaś wczoraj też?To test z teraz . Zdjęcie zrobiłam po 4 min
Znowu jest chujocień
Wczoraj nie robiłama robiłaś wczoraj też?
kurde, bo tu też widzę i no jest ciemniejszy niż moje chooyocienie na babyplanach. Dalej niby to nie wyklucza fabrycznej, ale mocno trzymam kciuki kiedy będziesz mieć pinki?Wczoraj nie robiłam
Do godzinkikurde, bo tu też widzę i no jest ciemniejszy niż moje chooyocienie na babyplanach. Dalej niby to nie wyklucza fabrycznej, ale mocno trzymam kciuki kiedy będziesz mieć pinki?
To trzymajcie kciuki żeby był cionsz ! Wtedy wszystkie będziemy jak się zapiszecie@Kaala jak Ci wyjdzie z tego cionsz, to się wszystkie zapisujemy do tej poradni co Ty i @Lady With Cats, bo to by oznaczało, że ma zajebista skuteczność, wystarczy się zapisać
To test z teraz . Zdjęcie zrobiłam po 4 min
Znowu jest chujocień
Czekam na pinkiDla mnie to już jest coś widoczniejszego niż choooyocień, masz inny test ?