Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Na pewno Ci tak nie powie, nadal nie jesteś w ciąży, wiec nadal coś nie działa, a jak już bierzesz euthyrox, to powinnaś być pod kontrola lekarzaja sie zmartwilam rano, myslalam ze wyniki w sumie lepsze a dzisiaj rano dostalam email ze mam umowiona nowa wizyte z endokrynologiem w szpitalu za 3tyg no i cholera wie dlaczego, mam nadzieje ze nie chce mi powiedziec osobiscie ze moj przypadek jest zbyt smieszny na opieke lekarska...
typ mojego ulubionego lekarza. Pijawki i pic zmielone zioła chyba do tegowiesz co, ja wczoraj miałam teleporadę z endokrynologiem bo mi się nudziło w robocie i właśnie skierowanie na kortyzol usiłowałam wyłudzić. Nigdy przedtem nie badałam. Pani była zdecydowanie konkretna i zainteresowana tematem. Jednak skierowania nie dała. Powiedziała, że jeśli nie jestem otyła, nadmiernie owłosiona, nie mam nadciśnienia i wymieniła jeszcze kilka rzeczy (chyba nawet PCOS), to nie ma sensu tego sprawdzać bo nic mi to nie da. Tak samo wypowiedziała się o insulinie i IO. Argumentowała to tym, ze leczenie IO przynosi skutki u osób otyłych lub z problemami jak wyżej. A jeśli takich problemów nie ma, to ciężko się na to powoływać, gdyż jak to ujęła „nie ma norm”. Podsumowując, nie dała skierowania na koryzol oraz odradziła krzywą insulinową brzmiała naprawdę sensownie natomiast jak wiadomo - ile lekarzy, tyle opinii
Sprobuj Respo tam bedziesz mogła jeść ulubiona owsiankę na pewno się dostosują, ze to twoje danie numer 1Ja za to nie potrafię wyobrazić sobie poranka bez owsianki z jogurtem, małym kawałkiem banana, malinami i borówkami ciężko mi zacząć jakąkolwiek dietę bo nie mogę pogodzić się z tym że na śniadanie będzie coś innego ...
Giotto?I mam.dla Was zagadkę
W takiej fabryce ferrero przewrócić możesz kazda paletę i nie poniesiesz konsekwencji. Ale jest jeden taki produkt który jak przewrócisz paletę to wylatujesz z roboty. Zgadnijcie co to
Jak będzie krecha na Action, to w ruch pójdzie pinkMiałam na action fałszywa kreskę