Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna kreska ! Trzymamy tutaj mocno kciuki za betę !Nie wydaje Wam się, że dziś ta kreska powinna być ciut ciemniejsza?
Miałam krople żywej krwi, nie nastawiam się na sukces . I nie odwołuję wizyty w poradni póki co.
W każdym razie o 6 jestem na Becie.
To Ty bądź sceptyczna, bo zawsze lepiej się miło rozczarować, a my tu rzucamy zaklęcia, żeby krwawienie było z jakiegoś małego krwiaczka, a fasolka rosła zdrowoJestem po pobraniu krwi.
Czekamy, ale brzuch mnie boli bardzo okresowo.
Krew jest- nawet był moment, że mocniej krwawiłam.
W każdym razie wyniki badań na pewno będą pomocne do wizyty w poradni.
Jeśli ma się nie udać, to wolałabym na tym etapie, bo psychicznie łatwiej to znieść.
no jak na pinka to to bardzo wyraźna kreska jestNie wydaje Wam się, że dziś ta kreska powinna być ciut ciemniejsza?
Miałam krople żywej krwi, nie nastawiam się na sukces . I nie odwołuję wizyty w poradni póki co.
proga machasz nie?Nie wydaje Wam się, że dziś ta kreska powinna być ciut ciemniejsza?
I proga, i TSH machnęłam za jednym kłuciem.proga machasz nie?
no dokładnie, ja wiem, że się nie nastawiałaś, bo jednak to było późne zagnieżdżenie i to rozsądne podejście, ale mimo wszystko trzymam kciuki, żeby jednak było dobrzeI proga, i TSH machnęłam za jednym kłuciem.
Muszę wiedzieć, co w trawie piszczy.
Mam dla Was bardzo ważną wiadomość
Otóż ja ZACHODZĘ w marcu i koniec. Mówię Wam, to już pewniak 10/10
A ja myslałam, że tam w Australii to angielskim władacieU mnie dziś nowe wątki na forum wyglądają tak