Nasturtium
Fanka BB :)
Bardzo ładne.Moje AMH . Mam 27 lat
Jest git ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ładne.Moje AMH . Mam 27 lat
Jest git ?
Oczywiście, że dasz radę!Dziękuję Wam za wszystkie dobre słowa, nie jestem w stanie podziękować każdej z osobna, wiec zbiorczo: KOCHAM WAS nie wiem czy cały ten proces się uda, ale ilość wsparcia jakie dziś od Was dostałam sprawia, ze mam spokój i nadzieję w sercu i wiem, ze dam radę
Tak, ja wracam normalnie do pracy, bo już kiedyś pisałam Wam jak u mnie wyglada sprawa z wynagrodzeniem. Po krótce: mam podstawę i dużo wiekszą premię, jak pójdę na l4 to tracę premię, wiec automatycznie pomniejsza mi to znacznie wypłatę zwolnienia „ciążowego” gdy już na takie mogłabym iść. Ale wiele dziewczyn z normalnymi zasadami w pracy idzie na l4 od transferu do pozytywnej bety i tez jest ok później automatycznie przechodzą na ciążowe. Lekarze z kliniki normalnie wystawiają zwolnienia bez najmniejszego problemu@hachette a jak to teraz wygląda pod kątem pracy? Jak zalecają lekarze? Wracasz normalnie do pracy? Czy może jesteś w domu, ale masz urlop czy l4? Jeśli l4 to czy klinika może je wystawić? Jestem ciekawa takich kwestii.
ja pojechałam na frytki do maca, właśnie czekam na nie
Wspaniale teść przyszedł i powiedział, ze teraz najchętniej by mnie w folie bąbelkową okręcił a mąż wychodził na boks i rzucił „kocham Was” naprawdę czekamy wszyscy na to dziecko..@hachette jak się czujesz mamuśka?
Uda się ! Wszystkie tutaj trzymamy kciukDziękuję Wam za wszystkie dobre słowa, nie jestem w stanie podziękować każdej z osobna, wiec zbiorczo: KOCHAM WAS nie wiem czy cały ten proces się uda, ale ilość wsparcia jakie dziś od Was dostałam sprawia, ze mam spokój i nadzieję w sercu i wiem, ze dam radę
My tu też czekamyTak, ja wracam normalnie do pracy, bo już kiedyś pisałam Wam jak u mnie wyglada sprawa z wynagrodzeniem. Po krótce: mam podstawę i dużo wiekszą premię, jak pójdę na l4 to tracę premię, wiec automatycznie pomniejsza mi to znacznie wypłatę zwolnienia „ciążowego” gdy już na takie mogłabym iść. Ale wiele dziewczyn z normalnymi zasadami w pracy idzie na l4 od transferu do pozytywnej bety i tez jest ok później automatycznie przechodzą na ciążowe. Lekarze z kliniki normalnie wystawiają zwolnienia bez najmniejszego problemu
Zobacz załącznik 1502079
Wspaniale teść przyszedł i powiedział, ze teraz najchętniej by mnie w folie bąbelkową okręcił a mąż wychodził na boks i rzucił „kocham Was” naprawdę czekamy wszyscy na to dziecko..
A konsultowałas te kwestie l4?? Bo podstawy zasiłkowej nie ustala sie na nowo, jeśli nie było przerwy wynoszącej 3 pełne miesiąceTak, ja wracam normalnie do pracy, bo już kiedyś pisałam Wam jak u mnie wyglada sprawa z wynagrodzeniem. Po krótce: mam podstawę i dużo wiekszą premię, jak pójdę na l4 to tracę premię, wiec automatycznie pomniejsza mi to znacznie wypłatę zwolnienia „ciążowego” gdy już na takie mogłabym iść. Ale wiele dziewczyn z normalnymi zasadami w pracy idzie na l4 od transferu do pozytywnej bety i tez jest ok później automatycznie przechodzą na ciążowe. Lekarze z kliniki normalnie wystawiają zwolnienia bez najmniejszego problemu
Zobacz załącznik 1502079
Wspaniale teść przyszedł i powiedział, ze teraz najchętniej by mnie w folie bąbelkową okręcił a mąż wychodził na boks i rzucił „kocham Was” naprawdę czekamy wszyscy na to dziecko..
wydłubałam każdą najmniejszą frytkę z tego pudełeczka, niech się dzieje magiaTak, ja wracam normalnie do pracy, bo już kiedyś pisałam Wam jak u mnie wyglada sprawa z wynagrodzeniem. Po krótce: mam podstawę i dużo wiekszą premię, jak pójdę na l4 to tracę premię, wiec automatycznie pomniejsza mi to znacznie wypłatę zwolnienia „ciążowego” gdy już na takie mogłabym iść. Ale wiele dziewczyn z normalnymi zasadami w pracy idzie na l4 od transferu do pozytywnej bety i tez jest ok później automatycznie przechodzą na ciążowe. Lekarze z kliniki normalnie wystawiają zwolnienia bez najmniejszego problemu
Zobacz załącznik 1502079
Zawsze wtedy mysle, ze szkoda, ze ten co tak gada nie okazał się jednak okresem kuxwa zero empatii czy czegokolwiekJa tylko opiszę sytuację, jaką miałam w rejestracji poradni ginekologicznej.
Mówię, że chciałabym się umówić na wizytę z powodu pozytywnych testów oraz wyniku bety. Że jestem po poronieniu i dmucham na zimne.
„Miła” pani poinformowała mnie, że to za wcześnie i tak naprawdę, to jeszcze okresu mogę dostać.
Dobrze, że mam kontakt z lekarzem, bo on sam mnie umawia do poradni na NFZ. Póki co idę do niego prywatnie, ale potem mnie pewnie wciśnie gdzieś w kalendarz.