reklama
dajboże
Fanka BB :)
Ja mam 18.08 USG (11-14 tydz) i mam trochę nadzieje, że to będzie ten moment. Ale gdzieś dziewczyny pisały, że już miały przez powłoki, więc może...Miała już któraś z Was usg przez powłoki brzuszne ? może to dziwne ale czekam już na ten moment...
Ja w pierwszej ciąży miałam cukrzycę ciążową, na czczo miałam wynik ok, ale jak juz po 2 h miał mi spadać cukier to on nadal rósł. U mnie obyło się bez insuliny, sam dieta. Ale często czułam się głodna i obawiam się, że w tej ciąży tez mnie to czekaDziewczyny orientujecie się może czy do stwierdzenia cukrzycy ciążowej wystarczy wysoki cukier na czczo? Robię właśnie krzywą cukrową i okazało się że na glukozę na czczo mam 108
Anet29
ja tez jestem za tym zeby dodawac tylko te osoby ktore w miare na biezaco pisza, 1,2 posty to stanowczo za malo. Nie chce na grupie zamknietej kogos kto bedzie tylko czytal co pisza inni i jeszcze moze wynosic to z grupy.Założenie sensowne, tylko jak sprawdzimy ocenimy na ile często się dziewczyny odzywały? Ja np mam grono z was dziewczyn, które kojarzę i z awatara i z nazwy, bo często piszecie.. ale jakbym miała spojrzeć na listę Kotciary, to już ciężko byłoby mi stwierdzić, które dziewczyny się rzadziej odzywały, bo nie wiem czy mi po prostu gdzieś umknęły, czy się nie odzywały
Sprawdzic mozna tylko nie w aplikacji ale na stronie, jak klikniesz na nick danej osoby to tam jest zakladka ostatnia aktywnosc i mozna sprawdzic co kiedy w jakim watku ten ktos pisal
motherOfTwo
Ja dołączyłam dosłownie 2 dni temu więc jeszcze nie miałam okazji się wypowiedzieć, głównie dlatego, że nie miałam takich przejść jak niektóre dziewczyny więc po prostu nie udzielam rad czy odpowiedzi bo nie mam doświadczenia w temacie poronienia czy cukrzycy ciążowej. Ale jak będzie temat w którym będę coś więcej wiedzieć dam znaćJak ktoś się tylko przywitał to myślę, że nie ma sensu. To pewnie są osoby co tylko sobie podczytują
A tak poza tym to ostatnio całymi dniami wymiotuję pomimo xonvea więc też nie mam siły czytać na bieżąco no i praca + dwójka maluszków nie ułatwiają
Madellaine
Super że udało się bez leków. A dietę sama komponowałaś czy byłaś u diabetologa?Ja w pierwszej ciąży miałam cukrzycę ciążową, na czczo miałam wynik ok, ale jak juz po 2 h miał mi spadać cukier to on nadal rósł. U mnie obyło się bez insuliny, sam dieta. Ale często czułam się głodna i obawiam się, że w tej ciąży tez mnie to czeka
Ja mam jeszcze USG 25.08Przy okazji upewnijcie się, że na pewno wszyscy są na liście. Ja później jeszcze sprawdzę czy nie ma tam kont nieaktywnych od dawna i itp.
I pytanie - jeśli ktoś napisał tylko post powitalny i od tego czasu cisza, to dodajemy taką osobę?
@AScarlett podaje ciebie jako drugiego moderatora
I jeszcze jedno pytanie, może ktoś ma już doświadczenie z wątkiem zamkniętym - wystarczy tylko wiadomość na priv do Ani czy coś jeszcze powinnam zrobić?
XnetiX
Ja miałam, ale już na sam koniec, ostatni tydzień.Czy któraś z Was cierpiała na nadciśnienie w ciąży ?
reklama
Kotciara
Moderator
Za fajną cenę można dorwać na olx, szczególnie że szkoda 50 zł za sztukęJa też czytałam, że fajna seria!!! Na nie się czaję...
A to raczej easy, po prostu te nicki które nie kojarzę będę sprawdzać kiedy ostatnim razem pisały wchodząc na ich profil. Mówiłyśmy już wcześniej o aktywności chociaż w ciągu 2 tygodni lub tak jak teraz piszecie - coś więcej niż tylko post powitalny (w czym się z wami zgadzam, ale wolałam spytać)Założenie sensowne, tylko jak sprawdzimy ocenimy na ile często się dziewczyny odzywały? Ja np mam grono z was dziewczyn, które kojarzę i z awatara i z nazwy, bo często piszecie.. ale jakbym miała spojrzeć na listę Kotciary, to już ciężko byłoby mi stwierdzić, które dziewczyny się rzadziej odzywały, bo nie wiem czy mi po prostu gdzieś umknęły, czy się nie odzywały