reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Ja w pierwszej ciąży kupiłam książki z serii Natuli. W drugiej ciąży postanowiłam jedna z nich dopiero otworzyć. Ale mój mózg nie pozwolił mi się skupić na więcej niż na dwóch stronach i tak leżą 😂 może w trzeciej się doczekają

Ja w pierwszej ciąży kupiłam książki z serii Natuli. W drugiej ciąży postanowiłam jedna z nich dopiero otworzyć. Ale mój mózg nie pozwolił mi się skupić na więcej niż na dwóch stronach i tak leżą 😂 może w trzeciej się doczekają
Też je miałam i przeczytałam może dosłownie kilka stron 😂 Poród naturalny to w ogóle nie dla mnie książka była, bo za bardzo tam wszystko od strony takiej psychicznej, przeżywania tego porodu, nastawiania się.. ja tam wolę jakieś fakty medyczne niż takie pierdole*ie 😂😂

Za fajną cenę można dorwać na olx, szczególnie że szkoda 50 zł za sztukę 😄

A to raczej easy, po prostu te nicki które nie kojarzę będę sprawdzać kiedy ostatnim razem pisały wchodząc na ich profil. 😄 Mówiłyśmy już wcześniej o aktywności chociaż w ciągu 2 tygodni lub tak jak teraz piszecie - coś więcej niż tylko post powitalny (w czym się z wami zgadzam, ale wolałam spytać)
To jakby co, ja mam u siebie na profilu poblokowaną swoją aktywność i nie powinno być widać co dodaję... ale ogłaszam, że tutaj staram się udzielać 🤣🤣🤣

Jeśli będziesz potrzebowała pomocy z weryfikacją, bo wyjdzie Ci mnóstwo osób do sprawdzenia, to daj znać- podzielimy się jakoś 😘

Dziewczyny orientujecie się może czy do stwierdzenia cukrzycy ciążowej wystarczy wysoki cukier na czczo? Robię właśnie krzywą cukrową i okazało się że na glukozę na czczo mam 108 😞
Mając taki wynik każą ci zrobić cukier z obciążeniem. Jeśli wtedy wyjdzie znowu powyżej normy to będziesz mieć wpisaną cukrzycę do karty. Dla kobiety w ciąży norma do 92 a bez ciąży jest do 99

reklama
Do góry