reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Ja jutro ide te na dodatkowa wizyte, zeby "sprawdzic" nowego lekrza z luxmedu, w razie czego bede szukac dalej
A.przy okazji mam nadzieje ze mi wypisze cos na te zapalenia z cytologii. Juz zaczynam.miec stres. Dodatkowo czuje jakby mnie przeziebienie rozkladalo, a w piatek do roboty😐

Hej dziewczyny :)
Nieśmiało sie z Wami witam, wczesniej tylko podglądałam i czytałam. Aktualnie jestem w drugiej ciąży, pierwsza niestety zakończyła sie poronieniem w 9 tygodniu. Zaszłam w ciążę od razu po poronieniu (nie zdążyłam dostac miesiączki). Bylam na wizycie potwierdzającej, lekarz (cud człowiek) wyliczył moją ciążę na 6+3, serducho bilo i fasolka sobie żyła w najlepsze. Wyliczając dzisiaj jestem 7+2 termin na 26 marca. 16.08 mam kolejne usg i cholernie sie boje, bo to ten przełomowy 9 tydzien...
Mam nadzieje ze zostanę z Wami do marca, głęboko w to wierzę 😁

A pochwalę wam się moja plamą ☺️ Po porodzie zrobiło mi się tyłozgięcie macicy i jeszcze dzidziuś jest z tyłu :) mojego synka w poprzedniej ciąży super było widać, a teraz to same plamy 😄
received_1350625629135277.jpeg

reklama
Hej dziewczyny :)
Nieśmiało sie z Wami witam, wczesniej tylko podglądałam i czytałam. Aktualnie jestem w drugiej ciąży, pierwsza niestety zakończyła sie poronieniem w 9 tygodniu. Zaszłam w ciążę od razu po poronieniu (nie zdążyłam dostac miesiączki). Bylam na wizycie potwierdzającej, lekarz (cud człowiek) wyliczył moją ciążę na 6+3, serducho bilo i fasolka sobie żyła w najlepsze. Wyliczając dzisiaj jestem 7+2 termin na 26 marca. 16.08 mam kolejne usg i cholernie sie boje, bo to ten przełomowy 9 tydzien...
Mam nadzieje ze zostanę z Wami do marca, głęboko w to wierzę 😁
Witaj 😊 jesteśmy prawie że po tym samym przeżyciu tyle że ja dostałam pierwszą miesiączkę po poronieniu też 9tc i zaszłam w ciążę. Ja dzisiaj 7+1 więc idziemy w miarę podobnie. Rozgość się tutaj na kolejne miesiące 🥰

Do góry