reklama
olis87
Fanka BB :)
Ja jutro ide te na dodatkowa wizyte, zeby "sprawdzic" nowego lekrza z luxmedu, w razie czego bede szukac dalej
A.przy okazji mam nadzieje ze mi wypisze cos na te zapalenia z cytologii. Juz zaczynam.miec stres. Dodatkowo czuje jakby mnie przeziebienie rozkladalo, a w piatek do roboty
A.przy okazji mam nadzieje ze mi wypisze cos na te zapalenia z cytologii. Juz zaczynam.miec stres. Dodatkowo czuje jakby mnie przeziebienie rozkladalo, a w piatek do roboty
Madziaair
Zaangażowana w BB
Też o tym słyszałam,że tak jestTętno 179. Lekarz powiedział, że wysokie tętno często mają chłopcy
dorka94
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny
Nieśmiało sie z Wami witam, wczesniej tylko podglądałam i czytałam. Aktualnie jestem w drugiej ciąży, pierwsza niestety zakończyła sie poronieniem w 9 tygodniu. Zaszłam w ciążę od razu po poronieniu (nie zdążyłam dostac miesiączki). Bylam na wizycie potwierdzającej, lekarz (cud człowiek) wyliczył moją ciążę na 6+3, serducho bilo i fasolka sobie żyła w najlepsze. Wyliczając dzisiaj jestem 7+2 termin na 26 marca. 16.08 mam kolejne usg i cholernie sie boje, bo to ten przełomowy 9 tydzien...
Mam nadzieje ze zostanę z Wami do marca, głęboko w to wierzę
Nieśmiało sie z Wami witam, wczesniej tylko podglądałam i czytałam. Aktualnie jestem w drugiej ciąży, pierwsza niestety zakończyła sie poronieniem w 9 tygodniu. Zaszłam w ciążę od razu po poronieniu (nie zdążyłam dostac miesiączki). Bylam na wizycie potwierdzającej, lekarz (cud człowiek) wyliczył moją ciążę na 6+3, serducho bilo i fasolka sobie żyła w najlepsze. Wyliczając dzisiaj jestem 7+2 termin na 26 marca. 16.08 mam kolejne usg i cholernie sie boje, bo to ten przełomowy 9 tydzien...
Lili851
Początkująca w BB
Witaj. Mamy ten sam terminHej, pozwolę sobie dołączyć testowane 2.07, wstępnie termin 11.03
ksiezna23
U mnie podejrzewam zmianę ;p mam długie cykle i dopiero na 1 prenatalnym mamy ostatecznie ustalać dzidzi wypada na młodsze o tydzieńWitaj. Mamy ten sam termin
Pszczoła2020
Researchgate.net. wiedziałam że doceniszO wow! Skąd to cudo?
reklama
nasze_kolejne_szczęście
Witaj jesteśmy prawie że po tym samym przeżyciu tyle że ja dostałam pierwszą miesiączkę po poronieniu też 9tc i zaszłam w ciążę. Ja dzisiaj 7+1 więc idziemy w miarę podobnie. Rozgość się tutaj na kolejne miesiąceHej dziewczyny