reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

Cześć.
Witam i mam nadzieję, że już zostanę. W 5+5 na USG pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Tak jak w pierwszej ciąży niski progesteron, w dodatku plamienie (duphaston 3x1). Kolejna wizyta 18.08, a ja do tego czasu chyba na głowę dostanę.
Wg OM termin na 31.03.2024
Na pokładzie energiczna 3latka.
Cześć! Gratulacje i spokojnej ciąży. Ładnie się na koniec miesiąca wstrzeliłaś :D

reklama
Ja jestem przykładem osoby, która nie ma żadnych objawów a ciąża rozwija się dobrze :) no może jestem trochę bardziej senna ale to myślę, że duży wpływ ma też pogoda i ciśnienie :) ale jak mnie głowa nie boli to nie mam naprawdę na co narzekać :) właśnie mąż sprząta w domu a mi zrobił herbatę, dał kocyk i kazał odpoczywać ( to jednorazowe! Nie myślcie sobie, że mam tak dobrze 😁 chyba się wyspał chłop) 😁

Ja jestem przykładem osoby, która nie ma żadnych objawów a ciąża rozwija się dobrze :) no może jestem trochę bardziej senna ale to myślę, że duży wpływ ma też pogoda i ciśnienie :) ale jak mnie głowa nie boli to nie mam naprawdę na co narzekać :) właśnie mąż sprząta w domu a mi zrobił herbatę, dał kocyk i kazał odpoczywać ( to jednorazowe! Nie myślcie sobie, że mam tak dobrze 😁 chyba się wyspał chłop) 😁
Uspokajają mnie takie wiadomości, że nie tylko ja nie mam konkretnych objawów. Choć może być różnie jak wrócę do domu po pracy 😂

Dziewczyny wiem, że tak z innej beczki teraz wyskoczę … 😂
Jak coś to nie odpisujcie 😂
Czy któraś z Was posiada mopa bionicznego Hizero i chciałaby podzielić się opinią?
Mocno się nad nim zastanawiam 🤔
będę kupowała właśnie w przyszłym roku do nowego domu , teraz mi jeszcze szkoda i boje się ze się zniszczy czy coś :)

naprawdę zazdroszczę ja nie chce narzekać ale to jak się czuje to koszmar i to po tabletkach na wymioty bez nich lepiej wcale nie zaczynać dnia tylko przespać :D

Mnie mąż caly czas pyta czy mi się nie chce 🤮🤮🤮 mówię, że nie a on chyba sobie wyobrażał, że kobita w ciąży tylko nad kibelkiem wisi 🫣 jak coś zjem i mi nie wejdzie i zrobię krzywą minę to zaraz słyszę idź puść pawia lepiej 😅 albo jak się położę to mówi przyniosę Ci lepiej miskę obok bo może nie zdążysz 🫣😁😁😁 także można powiedzieć, że mnie wręcz namawia ! 😅 a Wam strasznie współczuję🥺 Jak mam jelitowke i mi idzie góra to po kilku godzinach 🤮 jestem tak wykończona. A teraz codziennie to przechodzić... katorga 🤐

To ja też jestem team bezobjawowy ;) tylko czasami muszę sobie drzemkę popołudniu zrobić

Cześć. Mało mnie tutaj ale a u mnie objawów ciązowych ciąg dalszy mdłości, zaparcia, senność, ból głowy
, duszności... Ehh 😫ciężko jest ale trzeba wytrwać jakość dla tego malutkiego groszka 😍 dziewczyny u was też takie tymczasowe bóle podbrzusza? Uczucie inne jak na okres dzisiaj rozpoczynam 8tc . Bóle takie w pachwinach... @Kotciara proszę o wpisanie wizyty na 23.08 🥰

reklama
Cześć. Mało mnie tutaj ale a u mnie objawów ciązowych ciąg dalszy mdłości, zaparcia, senność, ból głowy
, duszności... Ehh 😫ciężko jest ale trzeba wytrwać jakość dla tego malutkiego groszka 😍 dziewczyny u was też takie tymczasowe bóle podbrzusza? Uczucie inne jak na okres dzisiaj rozpoczynam 8tc . Bóle takie w pachwinach... @Kotciara proszę o wpisanie wizyty na 23.08 🥰
W pachwinach, przy jajnikach to rozciąganie więzadeł macicy

Do góry