reklama
Kimkolwiek
Fanka BB :)
który to będzie tc?Dobra stało się zapisałam się na prenatalne. 28 sierpnia... Mam nadzieję,że dobrze obliczyłam
Madziaair
Zaangażowana w BB
Witaj!Hej, podobnie jak koleżanka wyżej, również witam się z Wami nieśmiało na tapecie:
- dzieciątko dzisiaj 9+6 według OM
- xonvea ratująca życie (dosłownie!!!!)
- poronienie zatrzymane w styczniu 2023
- endometrioza
- wcześniej niedomoga lutealna
Jutro kolejna wizyta u doktora, trzymajcie kciuki…..
I proszę o dopisanie mojego terminu - 2.03.2024 Również chętnie dołączę do grupy Wcześniej byłam bardziej aktywna na forum jednak przez to, że nie umiałam poradzić sobie ze stratą po prostu nie dałam rady. Mam nadzieję, że tym razem zostanę tu na dłużej Pozdrawiam Was!
Współczuję przeżycia ze stycznia :/
Niemniej Gratulacje! Spokojnej ciąży!
Madziaair
Zaangażowana w BB
Ja w pierwszej ciąży zawsze chodziłam - super przeżycie i polecam. W kolejnych nie bo musiał z dzieckiem siedzieć. Ale tak jak ma czas to go biorę.Chodzicie z mężami/partnerami na USG? My wczoraj byliśmy pierwszy raz razem
dajboże
O! Identycznie jak ja 9+6 termin 2.03. Też jestem po stracie, także trzymam kciuki mocno!Hej, podobnie jak koleżanka wyżej, również witam się z Wami nieśmiało na tapecie:
- dzieciątko dzisiaj 9+6 według OM
- xonvea ratująca życie (dosłownie!!!!)
- poronienie zatrzymane w styczniu 2023
- endometrioza
- wcześniej niedomoga lutealna
Jutro kolejna wizyta u doktora, trzymajcie kciuki…..
I proszę o dopisanie mojego terminu - 2.03.2024 Również chętnie dołączę do grupy Wcześniej byłam bardziej aktywna na forum jednak przez to, że nie umiałam poradzić sobie ze stratą po prostu nie dałam rady. Mam nadzieję, że tym razem zostanę tu na dłużej Pozdrawiam Was!
Pszczoła2020
Ciąża geriatrycznaMatka seniorka
AScarlett
Moderator
Bleh, nie cierpię tego określenia!Ciąża geriatryczna
Justpositivevibe
Witaj.Przykro mi z powodu Twojej straty. Ja miałam być listopadowa mama. Musimy wierzyć wszystkie, że tym razem w marcu będziemy tulić nasze skarby rośnijcie zdrowoCześć!
Witam się dziewczyny z Wami dość nieśmiało miałam być październikową mamą ale niestety było mi to nie dane
aktualnie jestem 7+4 (mam termin na 14.03.2024) do tej pory na USG wszystko ok - byłam w poniedziałek i widziałam 1.01 cm fasolki i w końcu serduszko (w poprzedniej ciąży zatrzymał się rozwój na 5tyg - zabieg w 10). Zapisałam się na badania prenatalne mam 4.09 wierze ze będzie dobrze! Zmagałam się z bardzo silnymi wymiotami ale biorę od 3 dni xonove i nie wymiotuję miło mi Was kobitki poznać! Mam nadzieje że będzie nam dane zostać w tym samym gronie do końca! Póki co jestem strasznie przewrażliwiona i boję się ponownej straty.
Pszczoła2020
Mi nie przeszkadza. To bzdura bo teraz częściej jednak ludzie decydują się na dzieci po 30 kiedy mają pewną życiową stabilizację. Także postanowiłam się z tego śmiać i korzystać z benefitów(darmowe prenatalne piechotą nie chodzi). Tym bardziej że 2 miesiące temu miałam przyjemność być wylegitymowana w Lidlu kupując winoBleh, nie cierpię tego określenia!
reklama
dajboże
jest gorsze - STARORÓDKA!Bleh, nie cierpię tego określenia!