reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny mam pytanie odebrałam wyniki badań i mam podwyższone leukocyty, neutrofile i monocyty a limfocyty obniżone. Do lekarza idę dopiero za 2.5 tygodnia i tak się zastanawiam czy jest się czym martwić? Wiem że dla kobiet w ciąży są też inne widełki norm I nie wiem czy powinnam jeszcze wcześniej umówić się na wizytę?

Cześć! 🤗
Witam się dziewczyny z Wami dość nieśmiało 🫠 miałam być październikową mamą ale niestety było mi to nie dane 😭
aktualnie jestem 7+4 (mam termin na 14.03.2024) do tej pory na USG wszystko ok - byłam w poniedziałek i widziałam 1.01 cm fasolki i w końcu serduszko 😍🥰 (w poprzedniej ciąży zatrzymał się rozwój na 5tyg - zabieg w 10). Zapisałam się na badania prenatalne mam 4.09 😁 wierze ze będzie dobrze! Zmagałam się z bardzo silnymi wymiotami ale biorę od 3 dni xonove i nie wymiotuję 🤓 miło mi Was kobitki poznać! Mam nadzieje że będzie nam dane zostać w tym samym gronie do końca! Póki co jestem strasznie przewrażliwiona i boję się ponownej straty.
hej gratulacje i spokojnej ciazy az do marca 🙂

jest gorsze - STARORÓDKA! :o
O tego nie słyszałam 😁
Dziewczyny mam pytanie odebrałam wyniki badań i mam podwyższone leukocyty, neutrofile i monocyty a limfocyty obniżone. Do lekarza idę dopiero za 2.5 tygodnia i tak się zastanawiam czy jest się czym martwić? Wiem że dla kobiet w ciąży są też inne widełki norm I nie wiem czy powinnam jeszcze wcześniej umówić się na wizytę?
Możesz zawsze z lekarzem rodzinnym szybko skonsultować

Hej, podobnie jak koleżanka wyżej, również witam się z Wami nieśmiało :) na tapecie:
- dzieciątko dzisiaj 9+6 według OM
- xonvea ratująca życie (dosłownie!!!!)
- poronienie zatrzymane w styczniu 2023
- endometrioza
- wcześniej niedomoga lutealna
Jutro kolejna wizyta u doktora, trzymajcie kciuki….. :(

I proszę o dopisanie mojego terminu - 2.03.2024 :) Również chętnie dołączę do grupy :) Wcześniej byłam bardziej aktywna na forum jednak przez to, że nie umiałam poradzić sobie ze stratą po prostu nie dałam rady. Mam nadzieję, że tym razem zostanę tu na dłużej :) Pozdrawiam Was!
hej gratulacje 🙂 to jestesmy na tym samym etapie.

Jakiś tydzień temu pisałam na grupie, że objawy odpuściły, że nie mam już mdlosci i tak dalej. Dzisiaj 10+2 cofam to co powiedziałam bo powróciły z podwójną siłą,
Mdłości od samego rana, telepie mnie w środku jak bym była na jakimś kacu . A jak jestem głodna to już w ogóle trzęsę się cała... wczoraj bol głowy przez cały dzień....

reklama
Jakiś tydzień temu pisałam na grupie, że objawy odpuściły, że nie mam już mdlosci i tak dalej. Dzisiaj 10+2 cofam to co powiedziałam bo powróciły z podwójną siłą,
Mdłości od samego rana, telepie mnie w środku jak bym była na jakimś kacu . A jak jestem głodna to już w ogóle trzęsę się cała... wczoraj bol głowy przez cały dzień....
No nieźle 🙈 dużo siły dla Ciebie. Mi mdłości trochę zelżały, ale cały czas ssie mnie w żołądku i czuję się jakaś słaba jakby z głodu, a dużo zjeść nie mogę bo zaraz mi niedobrze 🤡

Do góry