reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Gratulacje udanych wizyt dziewczyny😍🥰
@Dolvit No prześliczna koteczka😍 jak będzie mieć na imię? 😊

Ja poprzedniej nocy nie spałam od 3 do 6.30 nie wiem co było grane🙈 mam nadzieję, że dziś będzie lepiej.
Córka nazwała ją skarpetka..... Potem heloł kiti. :D mąż mówi na nią kotcjusz... A w nocy potłukła mi 2 porcelanowe duże doniczki 😭 ehhh

mi doktorka mówiła że nie trzeba mieć kota żeby to złapać, że wystarczy dłubać na działce :o
Wystarczy też zjedzenie nieumytych owoców, mięso :) zarażenie od kota to w sumie nie aż taka częsta sprawa. Żeby koci kał zarażony tokso był zakaźny musi kilka dni poleżeć w kuwecie. A nie sądzę,żeby ktoś sobie pozwolił na takie "przyjemności"

Dziewczyny jaki rodzaj bólu odczucie przy rozciągającej Się macicy? Jak byście to opisały?
Dziś mnie złapał rno tski kłujący ból i jakby ciągnięcie w samym dole brzucha. Polozylam się i po kilku minutach minęło...jestem załamana:( czekam na to usg i wyć mi się chce. Plamienia standardowo są. Nie duże ale są.
Hmm trudno opisać, ale to taki rozpierający ból/skurcz, jakby coś się naciągało, trochę przypomina to bóle przedokresowe 😔 Chociaż ostatnio już bardzo sporadycznie mam coś takiego :)

reklama
Do góry