reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Gratulacje udanych wizyt dziewczyny😍🥰
@Dolvit No prześliczna koteczka😍 jak będzie mieć na imię? 😊

Ja poprzedniej nocy nie spałam od 3 do 6.30 nie wiem co było grane🙈 mam nadzieję, że dziś będzie lepiej.
Córka nazwała ją skarpetka..... Potem heloł kiti. :D mąż mówi na nią kotcjusz... A w nocy potłukła mi 2 porcelanowe duże doniczki 😭 ehhh

mi doktorka mówiła że nie trzeba mieć kota żeby to złapać, że wystarczy dłubać na działce :o
Wystarczy też zjedzenie nieumytych owoców, mięso :) zarażenie od kota to w sumie nie aż taka częsta sprawa. Żeby koci kał zarażony tokso był zakaźny musi kilka dni poleżeć w kuwecie. A nie sądzę,żeby ktoś sobie pozwolił na takie "przyjemności"

Dziewczyny jaki rodzaj bólu odczucie przy rozciągającej Się macicy? Jak byście to opisały?
Dziś mnie złapał rno tski kłujący ból i jakby ciągnięcie w samym dole brzucha. Polozylam się i po kilku minutach minęło...jestem załamana:( czekam na to usg i wyć mi się chce. Plamienia standardowo są. Nie duże ale są.
Hmm trudno opisać, ale to taki rozpierający ból/skurcz, jakby coś się naciągało, trochę przypomina to bóle przedokresowe 😔 Chociaż ostatnio już bardzo sporadycznie mam coś takiego :)

reklama
Do góry