reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Tak bardzo się cieszę! Walcz z tym gó*nem! Mega trzymam kciuki, żeby w marcu to było tylko beznadziejne wspomnienie! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Dziękuję ❤️ oczywiście niewiadomo czy będzie dobrze, ale lepiej wiedzieć czym prędzej :) oby było... A Ty napewno masz wysoka awidność, także spokojnie :D przejrzałam całe "internety" i co druga ma reaktywny wynik, a nic się nie dzieje :) ba, nawet dużo gorsze np. wysokie igM a brak igG, a później na badaniach w szpitalach zakaźnych się okazuje, że nie ma nic 😂

Czytałam jakiś czas temu, że dietą przed ciążą można zmniejszyć prawdopodobieństwo nudności i wymiotów w ciąży. Kobiety, które jadły wiecej ryb, owoców morza, warzyw cebulowych i piły dużo wody znacznie rzadziej cierpią z powodu takich dolegliwości. Starałam sie do tego stosować i odpukać na razie nie mam takich problemów. Może którejś z Was przyda sie to w kolejnej ciąży :)

Córka nazwała ją skarpetka..... Potem heloł kiti. :D mąż mówi na nią kotcjusz... A w nocy potłukła mi 2 porcelanowe duże doniczki 😭 ehhh
To taki jeszcze dzieciak, nicpoń mały. O losie jak nasza kotka nam dała wycisk jak była mała. Wiecznie polowała, nie wiadomo było z której strony wyskoczy. Wszędzie był wróg(łącznie z meblami...). A potem słodko spała i serducha miękły ;) Teraz ma 14lat, nadal wygląda na kocie, jest mega mądrym kotem, najlepszym przyjacielem

Dzisiaj wizyta na 12.20 wy też chodzicie z mężami. Bo już chyba można poprzednia ciąża była za czasów covidu i mąż nie mógł iść ze mną...Ale się cieszę i denerwuje dziś z om wychodzi 8+5
Ja mialam dopiero 1 wizyte. Maz był. Nie chcial przepuścić opcji jakby sie okazalo ze bliźniaki 😁 teraz ide 10 do innego lekarza z luxmed, tak zeby go sprawdzic bo nowy, to juz.maz zostanie z dzieciakami w domu. Teraz pewnie nie bedzie chodzil.na kazda wizyte ze wzgledu na starszaki w domu, ale ogólnie w poprzednich ciazach byl na wiekszosci usg

reklama
Do góry